Wykonałem Layout klanowy. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany kupnem pisać tutaj, albo na gg: 12642155. Oczywiście mogą być wprowadzone wszelkie zmiany.
Proszę o oceny.
![]()
|
|
Wykonałem Layout klanowy. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany kupnem pisać tutaj, albo na gg: 12642155. Oczywiście mogą być wprowadzone wszelkie zmiany.
Proszę o oceny.
![]()
Za mała czcionka :D 0.5/10
ahahahahah up xD rozwalila mnie to . a co do szablonu troche za maly header. a i panel logowania nie za ciekawy 0.1/10

Dam 200 zł ! Kto da więcej?

Newsy ROX! :]
Btw. nikt ci tego nie kupi...
marne 0.001/10
newsy i temat to chyba dla mojej babci jest dobre, a nie dla mnie:P, ja dam 200.01zł, mam nadzieję, że Cie pobiłem, ale spamu nie zrobcie zaraz 0.1/10 nikt nie kupi raczej, darmowki lepsze sa
Newsy/Nowy temat za duże ogólnie praca słaba, nikt jej nie kupi. Szczerze to za darmo bym tego nie chciał nie piszę tego żeby Cię urazić ale zmotywować do jeszcze większej pracy, nie od razu Kraków zbudowali.
250 da rade go za tyle sprzedac??
hahaha to sie nadaje na Hall of Fame :)
No no całkiem nie zły.....chłopie co to w ogóle jest ?! Nie dawaj takich prac do oceny bo to jest żenada
Ciekawe kto ci to kupi. :D
Marnie ...

ja bym go za free nie chcial,a czcionka to jest wielka jak ... 1//10
też bym za free nie chciał 1/10
Ciekawe oceny i przymuję je. ^^ Sprzedać chcę i myślę, że gdyby nie dół to by się*sprzedał, bo okna mi nie wychodzą. Powiedzice, czy nawet header jest taki słaby?
ja bym na swoją strone w zyciu czegos takie nie wstawil
pusty i zaduza czcionka 1/10
-10 / 10 :D :D szkoda rąk i klawiatury to pisania xd
| « [ Lay ] by Sebazz | Logotyp[A.cover] » |