Witam...
Następna photomanipulacja...
Time to death by ~Vario-Design on deviantART
W opisie na deviantarcie są linki do stocków z jakich korzystałem :)
pozdrawiam
|
|
Witam...
Następna photomanipulacja...
Time to death by ~Vario-Design on deviantART
W opisie na deviantarcie są linki do stocków z jakich korzystałem :)
pozdrawiam
To już jest lepsze ale też nie za fajne ;f strasznie rzuca się w oczy ta lipna czcionka ;f Na pewno fajny charakter ma ten rozmazany drugi plan. Mimo to pozostaje pewien niedosyt 4/10
Ganimadeus, może jakieś wskazówki? bo musi być coś więcej niż czcionka skoro taka mała ocena :)
imo owiele ladniejsza, 9/10
tylko ta czcionka TO imo powinna byc taka sama.

Tak przyglądając się jeszcze raz tej pracy włącznie ze stockami ;p wydaje się być to przerobione w sumie dobrze. Na grafice może i nie znam się super więc różnymi pojęciami Ci sypać nie będę ;p Ok z tej klienti "ulatuje" dusza, ale ona bardziej wygląda na żywą niż martwą ;) Pan w kapturku to zapewne śmierć, tylko po co mu ta zabawka to już nie wnikam. Te dwie rzeczy jakby nie trzymają się kupy. Po ponownych oględzinach mógłbym jednak podnieść ocenę do 5,5 ;)
Ta zabawka to jest takie coś jak mierzą po wypadku... ale kurde nie mogłem znaleść samochodu rozbitego (na tyle dobrego) i zostało tak jak zostało... :/ dlatego te 2 elementy nie pasują za dobrze
Mnie tam się podoba 9/10, tylko to time to death mi nie pasuje jakoś :<
dla mnie jest najs ;pp ten napis dobrze pasuje ;) 9/10
Nawet fajnie to wygląda ale pierwsza praca i tak najlepsza : )
7/10
Ludzie nie odpowiada wam Czcionka? lol po oceniajcie sobie herby ..-.- to już jest bardziej " Profesjonalna Grafika" jak chcecie mu dobrze doradzić napiszcie głęboko co wam nie odpowiada a nie " czcionka " all uwzięło się na czcionkę ; / czcionka Pasuje ten napis fajny ... a co to foto to tak :
jak mówiłeś brakuje ci auta jakbyś dodał auto bardziej by pasowała " umierająca do kolesia " ten koleś mi przypomina " śmierć " takiego kolesia co chodzi z jakby siekiera czy jak się to zwie ;D może wymaż mu ta " rolkę " i dodaj mu taka siekierę jak wiesz o co mi chodzi bardziej by pasowało do siebie :) a jak nie to znajdź auto tył auta przekręć na tył obrazka ,d zamaż go jak to tlo a przód rozbity i tak trochę bokiem ;D
Nonstrit... no nic nie zrozumiałem ale dobra...
Non dziwnie to napisałeś ;p po drugie po to wstawił do oceny aby każdy kto będzie chciał będzie mógł na temat jego pracy się wypowiedzieć jednemu będzie podobać się czcionka drugiemu nie... Także te komenty od Ciebie nie są na miejscu. O gustach się nie decyduje....
prze-kozackie :)
mi ta 'prosta' czcionka dodaje uroku
strefa vario do no enter xD 10/10
dla mnie troche lipnie wyszło bo ten render dziewczyny jest źle wycięty i kłuje w oko
jedyne co mi sie podoba to ten ciemny gościu ;D
kolorystyka może być
4/10 za chęci
popraw jakoś ten render dziewczyny i bedzie ok.

TeX, rozumiem twoje rozczarowanie... ale kilka uwag :)
Jak już to stock źle wycięty... do tego on jest wycięty dobrze, nie wiem co w nim złego widzisz, jedyne co jest nie tak, to oświetlenie kobiety...
A niby tylko kobieta jest "źle wycięta" ?...4/10 za chęci
Dobra nie zagłębiam się w szczegóły, być może poprostu się odegrałeś za mój komentarz w twojej animacji - trudno powiedzieć... mniejsza oto ;)
Dziękuje wszystkim za oceny i czekam na następne :)
http://i37.tinypic.com/fdbl1l.png
Reszta fajnie. W porównaniu z innymi pracami na wiaderku 9/10 może 10/10, w porównaniu z innymi fotomanipulacjami na DA czy GA, mocne 6/10 ew. 7=/10.
| « [ Lay ] by Sebazz | [photomanipulacja] Strange World ^^ » |