Witam wszystkich i proszę o ocenę. ^^
Ocena w skali 0/10.
![]()
|
|
Witam wszystkich i proszę o ocenę. ^^
Ocena w skali 0/10.
![]()
Hellboy :PNormalny herb nic nowego. Trochę ten błękit z czerwonym mi nie pasuje ;D No ale nawet ładnie wykonany 7/10
Fajny, tylko że render nie pasuje kolorystycznie do reszty 5/10
Siema Wracam po 5miesieccznej przerwie ? ale co ja bede pisał . A więc Herb nawet nawet fajnie kolorystyka dobrana tylko obręcz jest nie widoczna !;] i mi tu nie pasuje ;] oczywiscie napis bys mógł poprawić ;d;] bo też mi nie wisi ;d dam ci 7/10 (moja pierwsza ocenka po tej przerwie ;d]
Bardzo ładnie wykonany, widać że masz "smykałkę" do tego : P
9/10
ujdzie xd
render znalazło by sie lepszy
obrys nie za bardzo wyszedł
napis z podstawowych styli
poza tym wszystkim herb jest estetyczny i mi się podoba, tyle ;)
7/10
eh znowu jakiś mądry odkopał ale ok.
Herb do bani Member nie znasz sie na herbach
* Ubogo na tym herbie
* Kolorystyka klapa shape robisz szary/niebieski i render czerwony ? zastanów sie troche
* Ząbki w obwodzie herbów stosuj moją technikę a nie Vario
* Render nie pasuje do reszty shapu tak jak już napisałem wcześniej
* tło takie aż zbyt proste w
* Napis średni - prosta czcionka - ujdzie
2.10 sory ale herb klapa

CZŁOWIENIU zal cie i twojego herbu już ja lepie lepsze pare nauk z youtube i potrafię i robie lepsze herby za to 3
|10
bez takich komentów mi tutaj, a co do nauk z youtuba to oglądaj YT a napewno daleko zajdziesz każdy tam robi to samo jeżeli chodzi o herby
shape, napis, render + głos 13 latka w filmiku lub kolesie ze stanów co nakładają gotowy wycięty render na tapete i powdziwijacie wszyscy moja fotomanipulacje jestem profesjonalistą
widzę nie znasz sie na grafice bo pewnie nawet jej nie wykonujesz więc sie nie zgrywaj

jeżeli by rzucic okiem na 2-3 sekundy jest ok..
ale kolorystyka leży.. render nie pasuje 0 efektów
najlepszy z tego wszystkiego jest napis..
4/10
| « [Sygnatura] by ja | [SYGNATURA] Srola » |