Siema, a wiec tak: mój kumpel od niedawna zajmuje sie grafika, lay ten początkowo robił dla swojego klanu, nie ma tutaj konta dlatego poprosił mnie żebym wystawił lay do oceny. Mówił ze wzorował sie na jakiś tam layach. Standard oceny 0/10 itd.
![]()
|
|
Siema, a wiec tak: mój kumpel od niedawna zajmuje sie grafika, lay ten początkowo robił dla swojego klanu, nie ma tutaj konta dlatego poprosił mnie żebym wystawił lay do oceny. Mówił ze wzorował sie na jakiś tam layach. Standard oceny 0/10 itd.
![]()

Tam gdzie opcja, z prawej strony na tym ukosie straszne ząbki, proste menu, jak wygląda gdy się na nie najedzie ? Standardowy układ bloków, ogólnie ten lay niczym nie zaskakuje, niczego nowego w nim nie ma, fajna darmówka by była.
Nic ciekawego, panel logowania troche za duży 4/10
Lay nie jest zły, nie podoba Mi się to że blok statystyki odróżnia się od reszty, panel logowania Mi się spodoba, a tak po za tym to nie wyróżnia się od reszty : )
4/10
Taka estetycznie wykonana "darmówka".
Top mi się nie podoba, i w tabelce ostatnie mecze widać ząbki.
Ale ładny ;) 7/10 ;]
Zgodzę się z @up Taka estetycznie wykonana "darmówka".
Praca 6/10.

ten lay był robiony dla jego klanu ale teraz stroi pusty, tak jak mówiłem on od niedawna zajmuje sie grafika wiec chyba ten lay nie jest taki zly :)

nie podoba mi sie ten lay ten czerwony wali mnie troche w oczy
panel logowania zbyt duży
dużo pustego miejsca
i ta niby stropka ale wpasowana :)
3.10 nie podoba mi sie on kompletnie

Jak kolega robi od niedawna grafike, to moim zdaniem nie jest żle.. :P
Kolor czerowny to aż wali po oczach, proste Menu wraz z Panelem logowania :)
Ujdzie lay..
tam gdzię "Szukaj" tak jak ktos tam wyżej napisał są ząbki. w menu bym coś dodał i blokach.
5/10
Czy layout ten jest na sprzedaż zapytaj się go ok ?
Jak tak to do niego gg daj
powiedział ze może sprzedać, napisz na pw to dam ci gg

5/10 ale lepszy od logotypu forum wiaderko xDD ;PPP
6/10, tak jak koledzy mowili estetyczna darmówka xD

Po 1. to robota majora, widać, bo większego dziadostwa się nie dało zrobić.
Po 2. Major, wszyscy wiemy, że jesteś beztalenciem, więc nie ukrywam swojej grafiki.
Panel logowania trochę za duży, i ten blok statystyk mógł by być takiego samego koloru jak pozostałe.Tak to nawet spoko ;)
6/10 logo tvn jajowate i dolna stópka nie równa ;)
| « [Layout] Mój pierwszy raz :) | [LAYOUT] BenquDeltaEsport blue » |