Witam, oczywiście proszę o ocenkę logotypu :D Zrobiłem go w jakieś 10 minut. Jest to najzwyklejszy logotyp z wykorzystaniem kształtu znajdującego się od razu po instalacji PS' a :P
![]()
|
|
Witam, oczywiście proszę o ocenkę logotypu :D Zrobiłem go w jakieś 10 minut. Jest to najzwyklejszy logotyp z wykorzystaniem kształtu znajdującego się od razu po instalacji PS' a :P
![]()
3/10 , za duzy zle obciety "efekt szklany" na shapie widac zabki.. i wypuklenie niezbyt dobrze wyglada
Troche wyrozumiałości 7/10 mi przypadło do gustu.

No nie wiem czemu tak słabo oceniłeś. Po pierwsze to ja tego efektu szklanego nie obcinałem... Po drugie pisałem że robiłem w 10 minut i z pierwszego lepszego shape' a :D Ale to Twoja opinia :-) Ząbków także nie obcinałem bo mi się nie chciało :P Thx =]
Ostatnio edytowane przez awesome! ; 13-10-2009 o 22:46
Ale chłopcze, to nie wystawiaj do oceny prac robionych przez 10 minut.
No cóż "Chłopcze" dlaczego mam nie wystawiać ?? Akurat zależało mi co ludzie powiedzą o tej "10 minutowej" pracy, a jeśli nie oceniasz to po co w ogóle coś piszesz na dodatek nie na temat 0-o? Pzdr...
Wydaje mi sie że jest za szeroki, logotyp zbyt prosty 4/10
No wykonanie kiepskie ale pomysł nie był zły.
3/10

"efekt szklany" jest robiony na nowej warstwie ale mogłeś zaznaczyć czcionkę i efekt zrobić na zaznaczeniu lepszy efekt 6/10
Na odbiciu pod spodem powinienes zrobic rozmycie pewne do połowy a co do napisów to lepiej by bylo gdyby byly ułożone pod kątem do srodka : Przekształć >Perspektywa i o duzo lepiej by wygladalo :>
A tak to 5/10.
Słaby efekt odbicia.
6/10
| « [Koszulka] T-SHIRT CS!!!! JEDYNY TAKI NA SWIECIE;D by cOrn | [syganture] ryuuzaki ;p » |