To mój pierwszy herbik :D. Troche nad nim poświęciłem czasu.
![]()
|
|
To mój pierwszy herbik :D. Troche nad nim poświęciłem czasu.
![]()

Jak dla mnie wygląda profesjonalnie. :D (twórz dobrze Ci to wychodzi)
Wielkie thx :D. Czekam na dalsze ocenki :D
Ostatnio edytowane przez shooterr ; 19-02-2010 o 14:18

No bardzo dobrze ale napisy ci niestety dobrze niewychodzą. Wygładz je troche
No z napisami to wiem troche kwadraciki, ale następne prace są już normalne:D :D.

1/10 poprostu praca zerowa nie dodać nic ująć
Sam jesteś 0, taką kolorystyke i renger chcieli to takie zrobilem... Ogarnij.

Ładne tylko jeden - napis.... 8/10
oj oj oj hejting domination
we 2 sie nie znacie a kłucicie sie jeden z drugim.
fakt herb jest słaby robisz to samo co PEYO który uważał się za pro elo hajta w grafice i przez swoje napinki dostał bana.
bevel źle nakładasz gdyż średnia wartość na herbie bevela powinna wynosić ~ 2 do 4 na 6 do 10-12 i przeważnie na 1 warstwie. kolejną sprawą są ząbki na shape'ach i na napisie trzeba sie naprawde starać żeby na napisie na herbie zrobić ząbki i tu zaczynają się Twoje schody używasz zwykłych i na dodatek nie dokładnych efektów z tutoriali które pewnie widziałeś na youtubie zrobione przez 14 latka który zrobił tutka jak robić herb pomijając że pewnie sam nie umiał popatrz sobie jak inni robią (Patrz na tych lepszych) próbuj sam dopasowywać efekty tworzyć własne a nie zgapiać i ripować od innych.
pozdrawiam
PS: dobieraj kolorystykę pod render a nie własną bo widzę z doborem kolorów masz problem.

Tex nie uważam się za pro elo hajta.. Jak we wstępie napisałem że to moja pierwsza praca tego typu...
P.S
TeX ja ten herb robiłem na podstawie twojego tutorialu z yt... Wiec wiesz jeśli piszesz że z jakiegoś 14 latka zgapiam czy coś w tym stylu to wiesz xD
Troche go zmieniłem:
![]()
Ostatnio edytowane przez shooterr ; 20-02-2010 o 15:39

| « [herb] do oceny | [Herb] Dla klanu eSOLIDER » |