Cze
Mam do pokazania prosty lay mojej galeri :)
Lub tutaj KLIK
Oceny standardowo 1/10
Pewnie wiekszosc ocen bedzie ze pusto no ale nic pisac co zle i co byscie zmienili...
Pozdro oh
|
|
Cze
Mam do pokazania prosty lay mojej galeri :)
Lub tutaj KLIK
Oceny standardowo 1/10
Pewnie wiekszosc ocen bedzie ze pusto no ale nic pisac co zle i co byscie zmienili...
Pozdro oh
Nic specjalnego bez obrazy ta łapka trochę za bardzo rozmyta i nie lubię jak ktoś łączy polski język z angielskim ale to też tylko moje zdanie i fakt, że jest pusto. moja ocena to 5/10
Racja, łapka psuje efekt. Ale ogółem nie jest źle.
Bo ta łapa taka rozmazana i dziwny efekt, ale 5/10 za pracę ;)
Dla mnie jakoś tak za prosto.
Łapka to co up.
Nic specjalnego nic nie da się ocenić bo za mało... Czegoś mi brakuje.
I stopka też za prosta...
3/10
Koledzy tez mowia ze ta lapka lipa to zrobie normalna i wrzuce
elus24 a czego Ci brakuje ? Twoje rady sie przydadza ; ]
@ oh no ?
Mógłbyś wyostrzyć tą łapkę albo w ogóle ją usunąć albo zamiast tej łapki inny shape.
więcej efektów, blur, brush, shapeów z kryciem. Jest tyle rzeczy w photoshopie, wykorzystaj je. :)
Po Hooy ?
Ja jestem odmiennego zdania niż wy wszyscy.
Oglądając takie portfolio wiadomo co gdzie jest,
wszystko jest przejrzyste i elegancko umieszczone,
ale jak ktoś u góry wymienił mianowicie łączenie
języka polskiego z językiem polskim nie pasuje.
8/10 przypadło mi do gustu
Mi chodzilo o lay przejrzysty a nie cos takiego ze chcesz wejsc w zakladke "o nas" a potem jej szukasz godzinami... portfolio powinno byc widoczne, przejrzyste i estetyczne, i taki efekt mialem zamiar uzyskac
oto lay poprawiony:
Inny kolor "Avatary" znaczy ze w tej zakladce sie akurat znajdujemy :)
A oto nowy layouty tez mojej firmy ;D
Oceniajcie tylko header i menu bo jeszcze sie zastanawiam nad umiejscowieniem blokow i wypelnieniem pustki ; )
![]()
1. Wreszcie łapka ostra, dam Ci 7/10
2. Dobra kolorystyka, tylko przy newsach po prawej pusto, ale przypadło mi do gustu 8,5/10
Nie znam się za bardzo na tym ale jak dla mnie ładne 8/10

@ papuga 06
trzeba bylo przeczytac moj post dokladnie ; ]tylko przy newsach po prawej pusto,
Oceniajcie tylko header i menu bo jeszcze sie zastanawiam nad umiejscowieniem blokow i wypelnieniem pustki ; )
Mi w 1 ciągle czegoś brakuje + ta stopka łee... Nie jestem w stanie ci powiedzieć co brakuje;/
W drugim natomiast za dużo zielonego i powinieneś to zmienić, korzystać z innych kolorków.
Drugi ładny ale też coś tam brakuje.
za drugi: 6/10
@elus24
to popracuje w 1 jeszcze nad stopka ale chyba nie bd nic dorzucal bo to tylko galeria ; ]
@oh no?
Sorry, śpieszyłem się
Twoje prace fajnie wyglądają, spróbuj zrobić też lay tylko że jaśniejszy (jak chcesz), bo chciałbym zobaczyć coś innego z Twojej strony
OFFTOP: Kiedy zrobisz topic z nowymi pracami wyślij mi link na PW, chętnie ocenię
oki ; ] teraz robie laya jasnego zarzadzania panelem dla pewnej serwerowni to jak skoncze to pokaze
Czekamy z niecierpliwością. :)
@1 layout poprawiony dużo lepiej ta łapka wygląda ;p tylko jak dasz rade wyśrodkuj napis "obrazki" pod "prace loozem" bo na uboczu tak trochę dziwnie wygląda
@2 header^^ zmień czcionkę webmastering i grafika [może jakaś prosta czcionka "arial" albo coś w tym stylu] i czegoś tam brakuje :p trochę pusto chodzi mi o to że na 2 planie jest ss jakiegoś dokumentu + brushe + tło a na 1 tylko napis :]
@a co do 2layout to bardzo ładny kolor tła
Możesz mi dać link do tego shape korony co jest na 'a'?
Z góry dziękuje i przepraszam za spam. :)
| « [Avatar] by Sh3n | [OCEŃ] oceniac pracę! » |