Witam wszystkich :D
Pokaże wam mój pierwszy herb zrobiony oczywiści prze zemnie :P I dlatego proszę o nie zbyt surowe komentarze :P
Ps. Mam pytanie.. rozpisał by ktoś jak usunąć tło ? ;p Z góry dzieks
|
|
Witam wszystkich :D
Pokaże wam mój pierwszy herb zrobiony oczywiści prze zemnie :P I dlatego proszę o nie zbyt surowe komentarze :P
Ps. Mam pytanie.. rozpisał by ktoś jak usunąć tło ? ;p Z góry dzieks
ladny, herb, zabawny =D 6/10
Jak usunąć tło:
Jesli chodzi o PS2 to:
Uruchamiasz PS, bierzesz File, New i ustawiasz Background Contents na Transpalent
I tła nie ma ;)
ładny... napis pixelowaty... render taki sobie... ;P tzn. render fajny ale slabo go wycioles :) no jak na pierwszy to bardzo ładnie :) podoba mi sie tło za renderkiem :) 10/10
No taki sobie ale zabawny hehe :D 4/10
heeh dzięki :P za komenty następnym razem się postaram o coś bardziej fajnego :P ButcheR a mógł byś to napisać po polsku ? :P nie znam angielskiego ;p
Dno ;o 2/10
Superrr :D 8/10 bardzo mi się podoba, Kyrtap a co tobie sie nie podoba? :>
2/10.
mam pytanie co wam aż tak się nie podoba? komentować tylko umiecie ?
A żeby tego tła nie było to w Photoshopie (w CS3 nie wiem jak jest w CS2) ustawiasz:
Zawartość tła-Przeźroczyste. A jak zapisujesz to do pliku PNG wysyłasz na hosting i masz bez tła :) A herb no zabawowy taki trochę ale jednak trochę popracuj najpierw może na avkach tak idź stopniowo ;) 4/10 bo pierwszy
jak na pierwszy nie jest źle 4/10

o i o to mi chodzi. Dzięki oki95 chodziło mi co brakuje,złe itp a nie piszą że coś tam coś tam. Wielkie dzięki
czlowieku skoro masz polska wersje to wejdz sobie np. na translate.pl i sprawdz sobie co oznaczaja podane slowka =D
Slabo 3/10 !
kondrat -.-'' szkoda ludzi takich jak ty łatwo ocenić cudzą prace gorzej zrobić własną co ? ... kolega wyżej pisał abyście mowili co jest nie tak
| « Mój Banner | [GRAF] Pierwsza PraCa xD » |