Według mnie bardzo ładna sygnatura , troszke ten mixer taki szpetny ale da się przeżyć - 9/10
|
|
Według mnie bardzo ładna sygnatura , troszke ten mixer taki szpetny ale da się przeżyć - 9/10
tlo jest beznadziejne ale jak na poczatek mozesz takiego uzywac. 2 rendery i pusto slabo, dam 6/10 zeby cie nie zniechęcać bo widze ze zaczynasz przygodę z grafika
Pokaz swoja prace, pracuje w PS z pół roku. Wiem wiem, piszesz tak bo mam wiecej postow i po prostu placz.
lol pol roku i takie badziewie zal wejdź na forum graficzne tam ludzie po tygodniu robią lepsze. myślałem ze zaczynasz ze tak słabo ja nie robię grafiki ale mam taki zamiar i dlatego widziałem prace na forach graficznych i wiez ze to badziewie
Jak sie nie znasz to nic nie mow, wystawiasz ocene i Cie nie widze wiecej w tym temacie ;o ..
Zobaczymy czy ty lepiej zrobisz w Tydzien czy on w Pół Roku jak zaczniesz robic grafike to napisz Wiadomosc na Forum [!]
Oczywiiscie to jest do steammaster
ok nie ma sprawy po tygodni czasu nauki uzyskam taki efekt ale najperw musze zalatwic programy itp
PS.
Uzywaj opcji edit
aha edycja oceny jak na pól roku to 2/10
ja grafike robie od konca wakacji... tak porządnie sie wziolem, wczesniej cos tam grzebalem ale to tam... wiec grafike robie ok 3-4 miesiące... :P kyrtap... jak na pol roku... to tak cienko... serio mało sie dzieje na tej sygnie :) jest nudna... w sygnie powinno byc duzo dynamiki... cos co zachęci kogos... zatrzyma na sobie kogos oko... takie... no twoja nie ma tego czegos :P
powedziałbym że średnie
czegoś brakuje, nie ma nic co by jakoś bardziej przyciągneło mój wzrok
ale ładne jest 8/10
| « [Ocena] Moj #1 lay | [signature] dragon ball » |