ocena 1/10
Od razu mam pytanie . Czy byłby mi go wstanie ktoś zakodowac i pociąc?
|
|
ocena 1/10
Od razu mam pytanie . Czy byłby mi go wstanie ktoś zakodowac i pociąc?
Taki dziwny troche ....
Te bloki.. Artykułu, mecze itp ... dziwnie to wygląda ;/
5/10
troche dziwny... a gdzie bd newsy? 4/10
4/10. dodaj stopke ;)
słaby... układ wszystkich tabel jest kiepski :/ gdzie mają byc neewsy na środku? brak stopki etc... wyglada na niewykonczony :/ 2/10
Pociąc? To cos.. szkoda czasu. 1/10
Kyrtap Czy Ty Potrafisz Ocenić kiedyś poza 4 ???;/;/
Mi sie podoba header i menu a te bloki z serverami artykułami ankietami itp. To ni zbyt pasują waskie i wogule zmień to i mi się będzie cały podoba narazie 6/10
I Jeśli by ktos to oskryptowywał to niech ten napis na pociągu 2on2 bedzie można zmieniaź:P:P
OOO I Gdzie logowanie??;/
Ostatnio edytowane przez CeNzUrA<hahaha> ; 25-10-2008 o 15:38
Taki mini panel logowania masz pomiedzy menu a blokami o ile sie nie myle.
pisze jak byk: User PAnel xD
ale itak mało widoczny... chyba userpanel jest najgorszy z calego laya...
P.S. nikt ci tego nie oskryptuje... lol
CeNzUrA<hahaha> masz racje kyrtap myśli ze jest super grafikiem i wszystkich chce ona krytykowac, a jak bym miał oceniać jej prace w porównaniu do oceny jaka wystawiła innym kontra jej praca to jej praca = 0 i tyle
oskrypt? za darmo ? nikogo nie znajdziesz,
no... ew. mozesz sprobowac dac to majorowi z pixeloza.xaa.pl ale wątpie zeby zrobili... mozesz im wręczyc tego laya, ale bedzie on widoczny dla wszystkich, oraz dostepny dla kazdego... a jak chcesz miec unikat to daj komus... moze za 30 zł ktos ci oskryptuje... nawet moze za 20
Ogólnie wygląda na darmowy... połącz całość ze sobą.
z tymi newsami chcialem wlasnie zeby nie ybly widoczny tylko dopiero po wejsciu w zakładke Aktualnosci
Hmm nawet fajnie, ładny top to trzeba przyznać lecz ten układ tabel.... to mi sie nie podoba ten twój pomysł moim zdaniem najlepiej jest standardowo, czyli: troche po lewej i troche po prawej ;]. No nawet nie najgorsze dam 3+/10 i ładny header ;]
mogę oskrypotwać :). pod webspell yay ?
pm me.
| « Druga próba... | Zrobi ktos herb dla klanu cs ??? » |