Witam.
Zapraszam do oceny nowego laya. Skala 0/10. Top zrobie pozniej
![]()
|
|
Witam.
Zapraszam do oceny nowego laya. Skala 0/10. Top zrobie pozniej
![]()
Ładny... układ menu oraz headera dosyc nietypowy... menu za duze troche... header skąpy... ogolnie 7/10
yyy ? co to ma być.. nie potrzebnie robiles tylko szarym kolorem. 2/10
Top będę jeszcze dzisiaj robił :). A co sadzicie o sponsorach pasują tam te brushe?
Nawet fajny, tylko jak dal mnie to jest troche kiczowy układ menu i mały/skąpy header ;//
ta, nie wiem kyrtap z kad twoja ocena... ta pracka zasluguje na min 5/10... ale loz...
mi nie nawet podoba... ale niestety mały header + manu... ;p
6/10 :) nice :)
Ty nawet fajny tylko za dużo szarego mogłeś go trochę ożywić... :D
Szczerze mówiąc, tamten header był lepszy..
zgadzam sie z kyrtapem xD w ogole ten lay nie jest swietny... kolorów mu dodaj... bo to wyglada jak przedwojenne... czarnobiałe :/ słabo
Mało kolorowy
Czcionka zal
Header Nice
Stopka <blee>
Cały układ <blee>
Razem Wychodzi 2/10 :(:(
Tylko Header Mi Wpadł W Oko
Racja tamten header byl lepsze :D Postaram sie go poprawić. Cenzura dla twojej informacji czcionka uzupełniająca powinna być standardowa bez wygładzenia ty byś tam pewnie walna czcionkę z wygładzeniem o nazw murzyński jol.
takie cos nie pasuje na strone klanowa 2/10
steammaster zrób lepszego lay'a.
kyrtap zabawna jesteś, sama nie potrafisz lepszego a krytykujesz i uważasz się za pro grafika żałosne i jedyna co potrafisz spam, idz poszukaj chłopaka a nie spamujesz tutaj na forum, ja zrobię lepsze jak będę zajmował się grafika nie zajmuje sie wiec nie bede robil i wystawiał takich żałosnych prac jak np. kyrtap
to jak sie nie znasz to nie komentuj. i Krytap robi b.obre lay'e. jede z nich. http://www.major.unl.pl/prace/screeny/kyrtapscren.png
!Makus! wiem ze ty jestes dziecko bo widziałem temat na forum jak miales problem z usunięciem reklamy to sie nie odzywaj to ma byc dobry lay?? tlo a na to menu i bloki nic nadzwyczajnego, juz ten co jest tutaj jest 100 razy lepszy az sie dziwie ze ktos w ogóle chciał oskryptowac takie gówno
| « [DODATEK/ POMOCNA RZECZ] CS- LOGO w duzej rozdzielczosci! | [logotype] dreq design » |