nie wiem... Kyrtap mowi ze to mar0, bardzo mozliwe, nie widzialem jego pracek, musze zobaczyc :D jest tutaj duzo bardzo dobrych grafików... nie bede wymienial bo moge o kims zapomniec :P
|
|
nie wiem... Kyrtap mowi ze to mar0, bardzo mozliwe, nie widzialem jego pracek, musze zobaczyc :D jest tutaj duzo bardzo dobrych grafików... nie bede wymienial bo moge o kims zapomniec :P
DreQ^ bierz poprawkę na to ze kyrtap sie nie zna na grafice tak jak duza cześć tego forum,
możliwe ze mar0 robi dobre prace o ile to ten mar0 co zrobil ten lay Webspell.pl
Ssij mi.
^^ widac dziewczynka sie kolejny raz zdenerwowała prawdą i kolejny raz spamuje, ale cóż taka ona jest i widać nie ma nic innego do roboty i nic innego nie umie tylko spam
DreQ! to jest cholernie dobre...
:P niedlugo robie Update bo zaczynam nowe pracki robic... nie wiem jeszcze co :P cos wyczaruje... moze jakas sygne... albo następny darmowy header :P xD
W Sygnach za duzo tego nawalone ;/ moim zdaniem najlepsza to jest 3 ;D.
W tych jagby Tapetach wszystko gra podobaja mi sie tee kulki ;DxD.
W Avkach to najlepszy jest ten DAB (Ostatni Avek).
W herbach za duze ;/ najlepsza ostatnia (GANDZIA :D)
W tapetach tez troche nawalone ;D ale ta błekitna jest Spoko ;D
( Jesli ktos jest amatorem w robieniu Sygn albo kolesiem co jest PrO to polecam Tutki tu jest link []mGrafika.pl - Twoje forum graficzne :: Zobacz Forum - Sygnatury naprawde polecam ;D nawet DreQ ;DxD
talent ;p idz do "Mam talent" ^^ 9/10 ;)
ta xD ale kastingi sie skonczyly... :P na 2 edyscje pojde :D xD
to to ladne 10/10
| « [HERB] Ocena... | Kolejny layout do oceny » |