Siema mam wam do pokazania moja i moich kumpli prace z polaka xD
Facetka jako nam jedynym kazala zrobic recenzje i opis gry ksiazki Balladyna
![]()
![]()
|
|
Siema mam wam do pokazania moja i moich kumpli prace z polaka xD
Facetka jako nam jedynym kazala zrobic recenzje i opis gry ksiazki Balladyna
![]()
![]()

wtf? całe poklejone taśmą.. napisy w paincie :/ lool... tu sie daje prace graficzne... a nie jakies badziewia xD
nie wiem jak mam to ocenic...
tragedia nigdy bym takiej gry nie kupil jak piszecie to myślcie, typ gry, myslis ze ktos by chcial grac w przygodowke muliplayer?? ciekawe jak ?? chyba ze chodzicie ludkiem i robicie razem zadania, i jeszcze ze to jest modyfikacja hl to jak przerobisz mi gre FPS na przygotówkę to bedziesz dobry i to ma byc jeszcze przygodowka multiplayer
pozdro widzę dzieci z bujną wyobraźnią
pewnie z 4 klasy... lou xD buahaha :P
byscie chociaz porządne pudełko zrobili... :/ xD
hehe. Czego chcecie. Podoba mi się tylko text.
DreQ nie śmiej się z wieku bo Ty nie lepszy.
Po:
1. Raczej nie ten dział.
2. Nie ma co oceniać.
Kyrtap, no ale byc dzieckiem, a zachowywac sie jak dziecko to jest różnica... no nie?
kyrtap z tego co wiem to ty masz 14 czy tam 15 lat i only spam uprawiasz, a innych byś chciała pouczać
Właśnie teraz spamujesz i OT, myslisz ze mnie sprowokujesz? Pomysl i nie OT.
a nie mówiłem ona potrafi tylko "nie ot" "nie spamujcie" itp nic więcej, ja tylko mowie ze ty masz 14/15 lat a drequ tez jest cos w tym wieku wiec co sie go czepiasz?
hahaha jakos ja mam 16 lat dzieci a praca nie byla robiona w paincie

ta 16 haahaha chyba wszyscy co robiliście jak dodacie to wam 16 wyjdzie
oni chca z gry FPS zrobić przygodowke, jeszcze jedna rzecz co mnie dobija nośnik 2DVD a gra zajmuje 500mb (tak jak pisze w wymaganiach ) buhahaha zal mi was dzieci
buhahaha, a co koloru w drukarce nie macie, nie wiecie jak sie drukuje ? czy was nie stac?? dobrze ze chociaż ręcznie tego nie rysowaliście tylko w paintcie przerabialiście
a możne ocena 0/10
steammaster ty tylko umiesz wyzywac ..na Necie a tak naprawde masz pewnie 9lat ;D
haa mowie ci po raz kolejny jak chcesz możemy sie spotkać w realu i "pogadać"
widac ze to sa dzieci wiec tak pisze, a ty myślisz ze jesteś kozak pisząc tak .... lejesz w porty i nie wychodzisz z domu po 22,
jak nie znasz sie na cs wymaganich sprzetowych itp to nie pisz i baw sie z tymi dzieci co założyły temat
po 1 ta prace dla brechy zrobilismy z cs'em
a jak steammaster masz problem podaj adres to podjade z kumplami albo do suwałk wpadaj

steammaster wiesz jak ty painta uzywasz to sie nie dziwie ze jestes taki pojebany

Polaczekk przyjedziesz z kumplami chyba autobusem buhahaha dzieci, dawaj podaj adres mi na pw to wpadnę za tydzień w weekend bo mam wolny, widze paint dla ciebie rox zobacz na forum jaka ludzie roba grafikę i co twoja to 0, dalej mozg on o ile masz : gra zajmuje 500mb a on ja na 2 dvd chciałby nagrać, z gry FPS robi przygodowke zal mi ci dziecko
P.S.
Przyślij mi adres na PW nie zapomnij
zal mi takich dzieci jak ty najpierw sie pruja a potem w pizde dostaja :/
wpadaj do suwałk to bedzie po tobie ;)
a programy graficzne posiadam takie orginały+
- Photoshop
- Gimp
- PhotoFiltre Studio
- Houdini Apprentice
Ostatnio edytowane przez Polaczekk ; 01-11-2008 o 17:23

| « Mój drugi lay [ocena] | [SYGNATURE] Wolverine » |