JA mam zwykły monitorek ;] ma pewnie z 10 lat i tą "pake" z tyłu :D Ale wydaje sie ze pasuje ta tapetka do niego :D
|
|
JA mam zwykły monitorek ;] ma pewnie z 10 lat i tą "pake" z tyłu :D Ale wydaje sie ze pasuje ta tapetka do niego :D
2 praca najlepsza. Fajnych kolorów użyłeś.
fanatic93, oco ci chodzi? lol... jakie tło w ogole? tutaj nie ma tła... cała jest abstrakcja xD jaki koles... a co znowu będe musiał dawac screeny warstw bo fanatic93 nie dowierza ze ja to robilem? jeśli te kropeczki uwarzasz za tło... to spoko & pozdro... moze byc i tło,
a pozatym, nie chce z nikim powaznie rozmawiac, podoba ci sie albo nie, a nie mi tu będziesz jakos wyjezdzał z takimi tekstami... załamałes mnie... lol
pozdro
p.s. tłem jest kolor czarny... a nic innego ne pasuje raczej w abstrakcjach... ;] lol xD to nie sygna proszę pana...
Troszkę źle sie wyraziłem. Chodzi mi o to że na każdej pracy widzę te same brushe. Jest to strasznie nudę. Poza tym wszędzie jest nasrane. Zrób abstrakcje prosta a ładna...
Nice 11/10 xD
fanatic93, tu nie masz racji ;) nie są te same, na 1 i 2 były te same, lecz na 3 został tylko jeden taki sam ;) wiec nie mow ze takie same, nasrane, bo tak mi sie podobalo ;)
ale dzieki za komenta :)
| « [HERB] Ocena | 1 lay #1 by n0nstrit » |