Witam, jest to mój drugi dzisiaj lay no i jestem ciekaw co powiecie. Napewno nie spedziłem przy nim duzo czasu no i oceny mogą byc różne, skala 0/10
Na koniec pytanie czy wart jest on 5-10zł? ;p
|
|
Witam, jest to mój drugi dzisiaj lay no i jestem ciekaw co powiecie. Napewno nie spedziłem przy nim duzo czasu no i oceny mogą byc różne, skala 0/10
Na koniec pytanie czy wart jest on 5-10zł? ;p
Nierówno. Nie jest on wart 1zł.
Cze imo nie jest zły
Ogólnie czytelny, przejrzysty 5/10
Moim zdaniem wziąłbyś za niego więcej niż 5-10zł imo może 20?:D albo i więcej ale potrzeba paru poprawek między innymi to o czym wspomniał mój poprzednik.
Ludzie bądźcie normalni... za darmo bym takiego nie chciał. Wolał bym zrobić własne.
No właśnie stało się, mam pewną tezę, że 1 osoba kształtuje reszte, jest to dopiero mój domysł, ale nie wróżę przyszłości temu lay'owi, gdyż krypta go źle ocenił. Zaraz przyjdzie horda posto-nabijaczy, nie obejrzą pracki, zobaczą oceny ( raczej słabe) i zacznie się fala 3/10 itp, nie chcę mówić tutaj, że jest doskonały, tylko, że większość ocen będzie WG. nie postawionych od siebie. Kyrtap nie wątpie, że jest słaby, bo robiony w chwilkę, również liczę się z twoją oceną (chociaż nie jesteś jakimś autorytetem w tej dziedzinie ;]) Dzięki za oceny i weźcie sobie wszyscy to do serca co napisałem ;].
Ja sprobuje sie wypowiedzieć na temat twojej pracy. Zacznijmy może od góry. Header nie jest powalająca. Napis stanowczo nie pasuje radził bym go zmienić razem z kolorami. Menu proste i nie za ciekawe. Brak jakiegokolwiek przejścia ( nie musi ono oczywiście być). Czcionka nie pasuje. Staraj sie używać czcionek z tej samej rodziny np. Arial, Arial Black. Jeśli robisz jakiś szablon lub layout to rob go w jednym języku. W menu masz polsko-angielski a już w blokach jest tylko polskich. Bloki są nie równe, nie wiem czy to specjalnie czy nie lecz nie jest to zbyt ładne. Strasznie oklepane rozstawienie bloków. Żadnej innowacji a to zazwyczaj w pracach sie liczy. Zrobiłeś podstawowy błąd jaki robi każdy grafik który zaczyna robić layouty użyłeś wygładzenia na czcionkach w newsach. Nie używaj tego, kiedy czcionki nie są wygładzone są bardziej czytelne. Stopka ujdzie ale wyrównał by ja do środka i rozciągnął. Praca jak na poczatki najgorsza nie jest ale najlepsza tez nie. Wymaga poprawek. Co do jego ceny na pewno ktoś by go kupił za te 5-10zł (osobiście bym to zrobił żeby go troszkę ztuningowac :D). Pracuj i czytaj tutoriale to ci pomoże wynieść sie na szczyt :).
@ P.Pokemon nieposkro... twoje prace nie są wcale lepsze od cinka. Lepsze? Są gorsze i to o wiele. Po tych wszystkich pseudo herba już mi sie źle robi. Nie znasz sie a sie wypowiadasz. Pomyśl a potem działaj!
Co do wypowiedzi Kyrtap'a. Nie słucham ich bo zazwyczaj składają sie z 4-5 slow max 2 zdania. I nic nie wnoszą do tematu i nikomu nie pomagają.
Hmm , Poćwicz jeszcze , Na Bez płatynej Domenie , Nawet sie Nie zesrasz , A co dopiero chcesz Kase Zarobić haha :D
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Counter Strike Counter Strike Forum - c-s.frix.pl - Szukamy Moderatorów i Użytkowników
Bardzo Ci tytan dziękuje, uświadomiłeś mi jako 1 moje błedy, przyznam, że to nie jest wszystko na co mnie stać, postaram się zrobić coś lepszego w nadchodzącym czasie;]. Co do propozycji ceny, było to hmm, tak żeby dowiedzieć się czy coś moja praca jest warta ;].
Potwierdzam kyrtap-a
0 Efektu . . zenada
eh. Mi się podoba :) 7/10
fajny ja bym go kupił ;]
pracuj na hederem! na każdym la'u twoim ta sam czcionka na hederze...
ale jest już lepiej :)
4/10
h, dzięki za pozytywne ocenki, myślałem, że to będzie porażka. Co myślicie o zmianie czcionki w menu? Bo mi sie wydaje słaba :D.
mi się nie podoba najbardziej to logo daje za nie 4.5/10 reszta zzdupcone 1/10
No nawet
Popraw troche kolorystyke.
wytworniafragow.ugu.pl
Tylko 5 / 10 % Lany
Pracka nawet fajna
| « Lay do oceny | HERB do OCeNy » |