|
|
Taki sobie ten herb ale 5/10
@OFFTOP
W Photoshopie można zapisać jako format .png.
Trzeba tylko poszukać:D
hmm napis popraw ;)
5\10
3/10.
wiara jak zrobić żeby białego nie było tła nie idzie w photoshopie zrobić na PNG
no takie sobie 6/10
czcionka nie pasuje to po pierwsze, rób herby bez tła, jeśli nie wiesz jak się robi bez tła to czytaj:
Wchodzisz w PS
Naciskasz Plik, Nowy, i tam masz napisane "Zawartość Tła" i wybierasz opcje "Przezroczyste" i tyle i robisz herb :)
Jeśli masz angielską wersje PSa, to przetłumacz sobie słowa w jakimś translatorze :)
ogółem 4/10
ZIOMEK TAK ROBIE A JAK MASZ DOWNA TO NIE MOJA WINA LOL przeciez taki głupi nie jestem żeby nie umieć czytać jakbym mógł tak zrobić to nie byłoby tła. poprostu samoistnie się zapisuje z tłem.
Herb... 3/10 ^^
w photo sohop jest format png wiem bo mam juz od 1.5 roku :) nie wiem jakiego uzywaz alenapewno od wersji 9.0(cs2) w gore jest
w piracie też ?? bo jak robie plik zapisz jako to nie widze albo jestem ślepy albo źle warstwy łącze?
Jak dla mnie 5/10 i w piracie też można zapisać jako plik png
napis w jakimś słabo widocznym prostokącie (ten render chyba tez ;>) ogolnie cziconka... zla... nie podoba mi się 1.5/10
dam ci 3/10 ciągle ten sam ludzik tylkoteraz bardziej żywy a pozatym to samo prawie
Herb według mnie nie udany. Co do PNG to jest na 100% w photoshopie, aż wstyd się o to pytać :P 3/10
kolory mi sie podobaja ale napis nie 5/10
herb taki jak i inne.. 3/10 ;x
Ta postać mi się nie podoba ;x
| « 4 Praca do oceny :_ | Lay - by Makuś. » |