Zapraszam do oceny mojego 3 lay'a robionego w GIMPIE :>
http://img293.imageshack.us/img293/8375/laypy8.gif
PS. Pod koniec pracy zaczeła Mi się ci±c myszka :< i niestety nie które elementy s± do bania np: stopka i panel.
Skala: 0-10
|
|
Zapraszam do oceny mojego 3 lay'a robionego w GIMPIE :>
http://img293.imageshack.us/img293/8375/laypy8.gif
PS. Pod koniec pracy zaczeła Mi się ci±c myszka :< i niestety nie które elementy s± do bania np: stopka i panel.
Skala: 0-10
Logo mi się nie podoba ;/
Nie lubię mieszania Cs'a z piłk± nożn± i innymi grami.
A reszta mi się podoba ;]
7/10 xD
fajnie fajnie tylko to logo slabe..
7,5/10
1. Nie zapisuj w Gimpie z rozszerzeniem .gif bo rozmazuje prace a ty tak robiłe¶ i najbardziej to widac na Headerze
2.Troszke Mała Szeroko¶ć:(
3.Jak wszędzie dałe¶ Więcej to dlaczego w partnerzy tego nie dodałe¶ chyba że nie wiedziałe¶ że to się da zakodować:D
4.Je¶li wszędzie dawałe¶ PrzeĽroczysto¶ć to dlaczego nie dałe¶ w partnerzy i sponsorzy
5.Menu jest krzywe jak z jednej strony dobiłe¶ do boku to dlaczego z 2 nie dobiłe¶:D
No to tyle dobrych nie będe wymianiał ale 1 z dobrych to jest to że takie co¶ zrobiłe¶ w Gimp:D
Ocena:
5/10
Nigdzie nic nie dawałem przezroczyste.4.Je¶li wszędzie dawałe¶ PrzeĽroczysto¶ć to dlaczego nie dałe¶ w partnerzy i sponsorzy
O co Ci tu chodzi?3.Jak wszędzie dałe¶ Więcej to dlaczego w partnerzy tego nie dodałe¶ chyba że nie wiedziałe¶ że to się da zakodować:
7/10 chodzi mu o to ze masz blok sponsorzy i na dole masz wiecej a w partnerach nie
aha. bo blok partnerzy się rozci±ga a sponsorzy nie ;)
Pisz w jednym poscie co.?
a co to lay-a
Nie widze nic nadzwyczajnego
4\10
Ostatnio edytowane przez # DreSzCzyK ; 20-01-2009 o 15:27
¦redni taki. Czcionka nie pasuje. Header slaby stopka tez i do tego nieczytelny. guziki(newsy artykuly itp.) mogles wyjustowac znaczy rozciagnac do obydwu stron. Ogólnie strasznie prosty 5/10
relas5
Czemu.? Mam robic lepszy coo.? wy*****e mam kto zrobi Lepszy...
moja ocena 4\10 i juz nie zmienie mojego zdania, lay jest prosty i przyjrzysty moze i taki miał być,wiec nie widze w nim nic nadzwyczajnego.
U¶miałem sie buhahkrytykujesz dużo prac graficznych...
| « ULTRAS TEAM [Herb] | Sygnatura ;o » |