UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie

Wątek: [portfolio] by DreQ!

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 21 do 40 z 40
  1. #21 Odp: [portfolio] by DreQ! 
    Banned
    DreQ - masz 14 lat ale talent jak mało kto!!

Bardzo mi się podba tak jak NoName i WilkU^^ "nic dodać nic ująć"

10/10 !

2. #22 Odp: [portfolio] by DreQ! 
    prawie jak pro Awatar Vario
    no 14 mam... w zasadzie to juz 15, nie wiem dlaczego forum tak pokazuje :) dzieki za oceny, niedługo cos nowego postaram sie zrobic.. :)

3. #23 Odp: [portfolio] by DreQ! 
    Moderator Awatar Major
    kijek23 jak ty to za pomocą htmli css bys zrobił to cie podziwiam, zatrzymywanie cofanie etc i to wszystko bez JS, ten lay wygląda jak setki takich portfolio ktore sa robione we flashu, Zobaczymy czy będzie odsłona strony czy tylko lay

Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by następnie pokonać doświadczeniem

Nadal pierdolę pop i wkurwia mnie emo. Nadal kochamy rap, który gloryfikuje przemoc.
    - Słoń

4. #24 Odp: [portfolio] by DreQ! 
    Spamer z doświadczeniem Awatar LuK. ?
    Fajny Lay Zgadzam się z DrEsZcZyKiEm zrob tutorial na laya napewo się przyda ;]
    @edit nie dałem oceny xD
    10/10

5. #25 Odp: [portfolio] by DreQ! 
    Super Mod Awatar seba
    1 skojarzenie z gametec

Ogólnie ładne :)
    Graczu CS'a, coś dla Ciebie...

serwer CS - Puchatek 4FuN - IP: 193.33.176.104:27015
    nowy adres IP - nowa jakość - koniecznie zapisz nowy adres IP!

... jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

6. #26 Odp: [portfolio] by DreQ! 
    Dzieki za oceny :)
    major199101, no dokładnie xD portfolio jest strasznie duzo w sieci... , to było moje pierwsze... mysle ze następne będa lepsze :) (bynajmniej sie postaram) najprawdopodobniej ujrzycie tylko wersje lay, bo na oskrypcie sie nie znam na tyle dobrze, zeby to wcielić w zycie... :/
    Pozdrawiam

7. #27 Odp: [portfolio] by DreQ! 
    Spamer Awatar MZHPW
    Zaje... ;P "nic dodac nic ujac" 11/10 - powinienes podniesc skale ;)

8. #28 Odp: [portfolio] by DreQ! 
    el Wymiataczos Awatar CeNzUrA<hahaha>
    Hmmm Niebęde oceniał bo poco napisze tylko opinie więc:

Ja Nie znam się na tych portofolio
    Znam się tylko na Szablonach Webspell i umiem je już kodować no i moge tez zrobic swoją prywatną strone w HTML ale cięzko i wolno mi to idzie ale to tak ps.
    A Praca Nawet Fajna Tylko mi się niepodoba to u góry w rogu takie jakies samotne...
    A reszta fajna i tak jak psiali Fajnie dobrane kolory ale Tak jak Napisał Major Ciężkie Do Oskryptu:)

9. #29 Odp: [portfolio] by DreQ! 
    Starsza lamka Awatar listopad
    Mi podobnie nie podoba sie tylko ta nawigacja u góry, jakos tak oderwana od wszystkiego.
    Reszta super :D
    9/10

10. #30 Odp: [portfolio] by DreQ! 
    Starsza lamka
    o kur**** 100000/10

11. #31 Odp: [portfolio] by DreQ! 
    prawie jak pro Awatar Makuś
    DreQ, czekamy na otwarcie xD

Ocen tak jak każda inna 10/10 ;)

12. #32 Odp: [portfolio] by DreQ! 
    Starsza lamka Awatar SztandeR
    Bardzo fajne. Miłe dla oka kolory :D 9/10

13. #33 Odp: [portfolio] by DreQ! 
    Spamer
    NAprawdę jak widzę takie coś, to mi aż oczy wychodzą. Naprawdę bardzo fajne! Oczywiście 10/10

@oftop
    Czy wiek może coś tutaj zdziałać, co z tego, że chłopak ma 14 czy 15 lat?! Można mieć 10 i być dobrym grafikiem. Kwestia pracy, zapałów-chęci, wiek tu nic nie ma do gadania. A jak będziesz z upływem czasu robił cały czas lepsze grafiki, to za rok będziesz tutaj naszym "guru".

14. #34 Odp: [portfolio] by DreQ! 
    heh... wiek niestety blokuje mozliwości... moglbym na tym spokojnie zarabiac, sprzedawac laye... ale wiecie, podatki trzeba odprowadzac, ktos mógłby sie przyczepic :(
    Ale wielkie dzieki za oceny... :) następne postaram sie jeszcze lepsze robic

15. #35 Odp: [portfolio] by DreQ! 
    Tata Neo i Taza Awatar bluSkay.aka
    Łooo niezłe, ciach bajera DreQ! :D
    11/10 :P

16. #36 Odp: [portfolio] by DreQ! 
    raV
    raV jest nieaktywny
    Spamer Awatar raV
    heh... wiek niestety blokuje mozliwości... moglbym na tym spokojnie zarabiac, sprzedawac laye... ale wiecie, podatki trzeba odprowadzac, ktos mógłby sie przyczepic :(
    Ale wielkie dzieki za oceny... :) następne postaram sie jeszcze lepsze robic
    Be-ze-dura. Jeśli ktoś do Ciebie się zgłasza z chęcią zakupu, ty nie masz na żadnej stronie oferty wraz z cennikiem itp., ani informacji o tym, że coś sprzedajesz - działasz legalnie. To samo się tyczy zleceń dawanych na różnych forach (grafart podam jako przykład, bo jesteś tam userem) - jeśli ktoś ustawia warunki, oferuje chęć zlecenia, a ty zlecenie przyjmujesz - tego prawo nie zabrania, z tego co mi przynajmniej wiadomo.

* * *
    Co do lay'a nie jest zły, ale ma parę mankamentów, których forumowicze nie wychwytują bo tylko "rzucają okiem" na lay. Po pierwsze kolorystyka strzałek jest bardzo słaba i zwyczajnie mi nie odpowiada. Poza tym sam ich kształt jes brzydki i mogłeś to inaczej wymyślić. Będąc dalej przy tym przewijaniu prac - miniaturki nie zgadzają się wielkością. 2 pierwsze są większe od 2 ostanich. Może to być złudzenie optyczne, ale dlatego raczej się nie stosuje takich rozwiązań. Mogłeś je trochę wtopić czy coś. Trudno powiedzieć. Druga, a właściwie trzecia sprawa to obrys ramki na górze. Brzydko to wygląda. Po czwarte, menu jest bardzo nieintuicyjne, trudno wywnioskować co oznaczają dane ikonki, przydałyby się jakieś opisy [po najechaniu myszką może]. No i czcionka. Bank gothic [jeśli się nie mylę] nie pasuje [chodzi o napisy Master Wyrwidab itp]. Dodatkowo te napisy "contact" i "music" też możnaby okraszyć ładniejszą czcionką. Na plus można zaznaczyć resztę, kolorystyka szczególnie przyciąga uwagę.
    Podsumowując: dopracujesz pare szczegółów i będzie świetnie, narazie jest bardzo dobrze. 8/10
    Aha, takie rozwiązanie menu jest ryzykowne - różne roździelczości monitorów, mogłby to różnie potraktować, ale to już tak przyszłościowo.

P.S. Wiem, że się czepiam, ale chciałem wytknąć pare rzeczy, których forumowicze nie zauważyli rozpływając się nad tą pracą.

17. #37 Odp: [portfolio] by DreQ! 
    Moderator Awatar Major
    Be-ze-dura. Jeśli ktoś do Ciebie się zgłasza z chęcią zakupu, ty nie masz na żadnej stronie oferty wraz z cennikiem itp., ani informacji o tym, że coś sprzedajesz - działasz legalnie. To samo się tyczy zleceń dawanych na różnych forach (grafart podam jako przykład, bo jesteś tam userem) - jeśli ktoś ustawia warunki, oferuje chęć zlecenia, a ty zlecenie przyjmujesz - tego prawo nie zabrania, z tego co mi przynajmniej wiadomo.
    w takich przypadkach powinna byc sporządzona umowa o dzieło (jakoś tak to sie zwie), w Polsce jest tak ze sie do wszystkiego przyczepia jeżeli z tego będzie kasa. To taki mały o/t

Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by następnie pokonać doświadczeniem

Nadal pierdolę pop i wkurwia mnie emo. Nadal kochamy rap, który gloryfikuje przemoc.
    - Słoń

18. #38 Odp: [portfolio] by DreQ! 
    raV
    raV jest nieaktywny
    Spamer Awatar raV
    OFF TOPIC: Nie, umowa o dzieło to zobowiązanie dwóch stron (pracodawcy i wykonawcy) odpowiednio do zapłacenia za pracę i wykonania pracy. Przynajmniej tyle jest na Wikipedii. Raczej tutaj się nie sporządza żadnego dokumentu, bo wtedy dużo grafików, koderów itp. miałoby problemy z wykonywaniem swojej pracy [w końcu duża część z nich nie ma firmy, a pracuje na zlecenie]

19. #39 Odp: [portfolio] by DreQ! 
    Moderator Awatar Major
    Cytat Zamieszczone przez raV Zobacz posta
    OFF TOPIC: Nie, umowa o dzieło to zobowiązanie dwóch stron (pracodawcy i wykonawcy) odpowiednio do zapłacenia za pracę i wykonania pracy. Przynajmniej tyle jest na Wikipedii. Raczej tutaj się nie sporządza żadnego dokumentu, bo wtedy dużo grafików, koderów itp. miałoby problemy z wykonywaniem swojej pracy [w końcu duża część z nich nie ma firmy, a pracuje na zlecenie]
    dlatego jak sie ktoś do takiego grafika/kodera przypieprzy albo ktoś "życzliwy" złoży donos to będzie mial przechlapane bo moze w ciągu roku zarobić 50zł ale moze tez zarobić 5000 a jak nie ma umów ani nic to moga go oskarżyć i wtedy sie juz nie wytłumaczy ze zarobił 50zł tylko dowala mu kare ktora moze kilkakrotnie przewyższyć to co on zarobił i po takim czymś odechce mu sie takiej roboty, pisałem zresztą to juz wcześniej ze to jest sprzeczne z prawem a jak ktoś sie doczepi to można mieć problemy, dla nich to to samo co robota na czarno (bo to w sumie jest robota na czarno). Została wykonana praca a podatek nie uiszczony czyli okradanie państwa :)

to nie jest taki całkiem o/t bo dreq tez o tym pisal :)

- Słoń

20. #40 Odp: [portfolio] by DreQ! 
    dokładnie, dlatego jeszcze czekam... potem załoze firme i wszystko na legalu... bo narazie... nie ma co ryzykowac :) wiadomo, duzo osob tak robi... ale pech to pech... i moze trafic na mnie
    dzieki panowie ;) za oceny i ze sie tak rozpisaliście, RaV, tez wlasnie widze teraz te błędy, wielkie dzieki wam :)

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2