Witam!
To logo mi się nawet spodobało i dlatego prosze o Ocene ale nie tych dziecie ale tych którzy naprawde się znają wiem że ocena nieprzekrocz 3/10 ale Dobre i to :)
![]()
|
|
Witam!
To logo mi się nawet spodobało i dlatego prosze o Ocene ale nie tych dziecie ale tych którzy naprawde się znają wiem że ocena nieprzekrocz 3/10 ale Dobre i to :)
![]()
slabo ... rzeczy nie sa spojne.....3/10
te bronie mi nie pasują.. i te bijące światło też słabe..
4/10
bronie, czcionka, to coś rażące po oczach ;o
Napis jest w Gimpie i to właśnie dawać efekt z tego co wiem o GIMPIE. Bronie są do bani :| takie sobie 5-/10
Witam :)
światełko jest ok, jako efekt wyszedł całkiem niezle (no powiedzmy :P ) dobry pomysł z tym kolesiem po lewo, ale nie wiem jakby to na stronei wygladało, niestety co jest zle... to napis, rendery sa za jakas błękitna warstwa, bronie jakoś mi nie leza... ogolnie wszystko na tym headerze jest tak rzucone bez celu, proponuje ci planować moze układ, bo to jest najwarzniejsze, staraj sie, aby zawsze wzrok kierował sie na napis a reszta była tylko takim urozmaiceniem, a u ceibie niestety ten napis nie przyciąga :) nie bede dawał oceny, bo wedlug mnie to jest bez sensu i w niczym nie pomaga :) a niektórzy jeszcze sie tylko tym stresuja, czekam na następna prace
Pozdrawiam
Ta błona to jest od tego światełka a więc jaki masz pomysł żeby tekst przyciągał??
Dzienki DreQ^ O taką odpowiedź mi chodziłi
CeNzUrA<hahaha>, moze zrób inna czcionke, bardzień wyrazisty, i nie rób takiego "postrzepionego" :) pobaw sie z napisem 3d albo cos, to wyglada jak ocean, to moze byc dał jakieś bąbelki? xD
Pozdro
Czcionka Traqgedia, za duży rozbłysk swiatła i bronie proponowałbym w formie kształtow z Photoshopa ogólnie 3,5 na 10 pozdro
Tak Szczerze myślałem o dodaniu Bąbelek bo mam je w tych abstraktach ale mi się juz niechciało
Dzięki DreQ^ gibon 4u
Ten motyw z tymi samymi broniami po prawej stronie juz gdzies widzialem. Nawet ładne ale nie trzyma się to kupy. 4/10 pozdrawiam :)
Dzienki wszystkim za Ocenki:)
Napewno skorzystam z waszych rad:)
Przeciętnie xD 4/10

| « [Sygnatura] Relas - Gaara | [Sygnatura] The Death :] » |