Witam. Nie miałem co robić i z nudów zrobiłem taka prosta sygnaturke. Proszę o oceny w skali od 1 do 10. Oto ona ::
![]()
|
|
Witam. Nie miałem co robić i z nudów zrobiłem taka prosta sygnaturke. Proszę o oceny w skali od 1 do 10. Oto ona ::
![]()
Mi się nawet podoba :F 7/10
Świetny brush Render ładniej wycięty czcionka Wyawalistaa PODAJ LINK PLIS :)
- Brak Ramki
- troche pustooo
Render troche slabo wtopiony ;P
a tak to mi sie podoba 8/10 xD
Sorry za podwojny post, ale mialem problem z netem ;P sry
Fajna praca. Ale na pierwszy rzut oka nie można się rozczytać.
przejrzysta sygna ;) 6\10
dadson17 ściagnij Moje czcionki masz je w przyklejonych.. czcionka Jest na 100% ^^,
Ostatnio edytowane przez # DreSzCzyK ; 04-02-2009 o 19:18
gj... taka mi sie podoba sygna, wiadomo, mozna sie czepiac... ale bardzo ładnie wszystko wpasowane, napis spoko... bo czcionka ładna ;) duzo sie nie napracowales, ale wszystko gra, tra la la xD
pozdro
DreQu dlaczego musisz być takim snoberskim grafikem NIkt NIC nie robi tylko ty wileki mistrzu jesteś najjlepszy wieszz co wkurza mnie takie cośgrrrrrr Jak taki dobry jestes to byś mógł dla innych czesciej robić . O ile wiem twój teamt zamkniety. ja zrobie grafike dla każdego.. a ty nie koniecznie
P.S
Ogólnie jesteś jak taki market biedronka Wiele obiecuje mało daje.... Koniec to jest moje zdanie i wolnośc słowa jest
Ostatnio edytowane przez dadson17 ; 05-02-2009 o 21:35
bardzo fajnie 9/10 tylko tlo mi nie pasuje troche..
słabe
Nie ważne ile kto sie napracował :D wazne jest jaki jest efekt koncowy :D
SztandeR, dokładnie :) ale mowie, wszystko gra! aa, zapomnialem oceny dac :) 10/10 jak najbardziej :)
dadson... przestan sie ty mnie juz czepiac... nie robie, bo nie mam czasu... :/ jak ty na kompie 24/7 siedzisz to robisz, ja nie mam tyle czasu,
Pozdro
dadson17
Ciesze się że ci zbanowali ale może masz multi więc napisze mi prace DreQ się podobają najbardziej z całego forum i naprawde jak na jego więc to baaardzo dużo umnie
Są tutaj bardzo ostrzy moderatorzy i admini ale nawet oni jego prace oceniają 10/10
Tak jak napisal on niesiedzi i niema czasu tyle może co ty ale jesli oworzyłby swój biznes a ty równiesz to wierz mi żebyś zginoł przy jego pracach:)
| « Grafika dla Team 4 fun | Lou its Noob by NeoN » |