Hmm Sygna anime #2
Oceniac
0\10
![]()
|
|
Hmm Sygna anime #2
Oceniac
0\10
![]()
Jak dla mnie to ta postać powinna byuc bardziej wyidoczna i troche pusto ale 6/10. :D
Zabardzo render wtopiłem..Fakt.., moze bedzie mix ;)
Ostatnio edytowane przez # DreSzCzyK ; 07-02-2009 o 14:06
tak troche pusto i ten render ale tak to spoX. 8/10
Niestety dreszczyk tym razem praca klapa :/ miałem nadzieje że pokażesz coś lepszego :///
3/10 Praca nie ma życia no lifee
no to tak render nie wtopiony tylko opicality ten pattern nie potrzebny i napis beznadzieja ocena 1/10 za checi
dadson17 moze i klapa ale ty lepszych sygn nie robisz...
fl4sh wiem ze render nie wtopiony pisalem ze bedzie mix wiec nie sikaj . .
Ostatnio edytowane przez # DreSzCzyK ; 07-02-2009 o 18:33
Dreszczyk Hah Chciałeś mi tym pocisnąć ? Moje są narazie lepsze ://
A po 2 czy przy mojej wypowiedzi wyczułeś nutke rywalizacji ? lol Nie wyszła ci to trudno zrobisz inną
Pozatym Clouds można zrobić na każdej pracy a moje pracki ostatnio są dość orginalne
Ostatnio edytowane przez dadson17 ; 07-02-2009 o 18:57
boze... jeden koment, i juz furia, "bo jak ktos moze robic lepsze odemnie"... poto sie daje, zeby byla krytyka...
powiem tak... wszystko takie zamulone zdeka... mało zycia, kontrastu, kolorów ^^
napis total klapa :P tym bardziej z tym czyms czerwonym... :P
kolory sie gryzą lekko, i jedno co jest karygodne xD render wchodzi na ramkeee!! xD popraw too. :P
render mało wtopiony... albo az za bardzo... za mało jakimis cm, gm, a za duzo tym filtrem :)
pozdro
dadson . . tak chce ci pocisnać śmieszna jestes ;| , . Skad masz pewność ,ze twoje prace są lepsze. ? Raczej w twojej wypowiedzi masz smak rywalizacji . :P
chociaż moje sygnaturki sa przejrzyste... :P
dreq
moze i furia ale wQ mnie posty . .
jak tu sie nie wQ, user pisze ze moja sygna nie ma zycia, i na dodatek3/10 Praca nie ma życia no lifee
i ty piszesz: "wyczułeś nutke rywalizacji" pomysł co ty wogóle piszesz.Moje są narazie lepsze
dreq ja widze ze ty tylko oceniasz i oceniasz. jak masz Range grafik to chociaz rob jakas grafike, zalozyles temat ze robisz grafike za free i co nie masz czasu . ?. haha Temat zamkniety..:( nie chce sie kłucic ale wQ mnie niektóre osoby.Robi sie syf, nie odp bo i tak juz tu nic nie napisze ^^,
pozdro
Puacz ? Dreszczyk ? Boshe ... Każdy ma inny gust :/ wQ cie ? To masz pecha zmien forum
No nic specjalnego, render jest nad ramka, juz mi sie nie podoba, jakas smieszna czcionka slabiutkie wg. mnie, max 4/10
| « grafika dla team-authentic.pl | [portfolio] by DreQ! » |