Witam
Chciałbym wam dać moje herby do oceny... Na razie tylko 3 ale później będzie więcej.
Jeśli któryś byście chcieli to piszcie na gg (7008469)
Napiszcie jaki napis i który.
|
|
Witam
Chciałbym wam dać moje herby do oceny... Na razie tylko 3 ale później będzie więcej.
Jeśli któryś byście chcieli to piszcie na gg (7008469)
Napiszcie jaki napis i który.
ogólnie :
źle wycinasz rander'y + źle je wtapiasz
brzydko to wygląda i moja ocena ogólna to 5/10![]()
Żaden z tych renderków nie został wycięty przeze mnie:p
zdecydowanie 2 jest najlepszy ogol 5.5/10
Kolejny herbuś
Oceniajcie:)
no 2 chyba najlepsza ;) ten 3 to taki jakis zjeb.. i dziwny i ten ziomek powinen być nieco troche niszy,mniej szerszy w Barach ;D i troche go w góre ;) moja ocena to 3+/10
4/10 takie przeciętne a ostatnie b.gorszące;p
8/10. Mi się jakoś dziwnie te 3 pierwsze bardzo podobają. -1 pkt za nieczytelne napisy, -2 za wycięcie rendera.
powiem ci tak... wszystkie twoje herby to taki sam styl... pomysl, bo i herb moze byc oryginalny! 2 jako tako sie prezentuje bo render jest dobry, ale napis... na belvie sa straszne ząbki... nei wiem dlaczego >.< moze nei zaznaczyłes przy tekscie "Smooth" tylko dales "none" i dlaetgo nie wygladzone,
B3rr.O, on tutaj ich nie wtapiał... i nie wycinał... wiec twoj komentarz jest dziwny dość xD moez chodziło ci o kolorystyke... bo w 1 bardzo sie gryzie... ale mniejsza oto...
pozdro.
2 jest najładniejszy
1 herb w sumie nie jest taki zły ale kolorystycznie do bani 6/10
2 herb jak już napisałem jest najładniejszy fajny render ale ta czcionka jest nie wyrazna 8/10
3 herb render mnie brzydzi nie jest na niego miło patrzeć 4/10
4 herb w sumie jest fajny ale jakiś jest dziwny 5/10
PoZdRo
Dzięki za oceny :P
Już wiem co popoprawiać:)
w 2 jest dopasowany render a w pozostalych sa odciete tylko ze w tym 2 napis jest brzydki
bardzo ladne!
wogole nie dopracowane loga 2/10
Kolejne 2
tego nie dam :p
![]()
Ten DreamFaker's to dla mnie :D Dostal Gibonka i dizei
Szukam do klanu dobrego grafika za to że będzie w moim klanie grafikiem dam mu płatny szablon ale to musi być naprawde dobry grafik
To nie ten temat...
Eee herby jak herby nic szczególnego musisz popracować nad wycinaniem, wtapianiem renderów.
Kolejne 6 moich prac do oceny:
![]()
| « [ Foto ] Przeroba #1 | 3 Herby do Oceny » |