Postanowiłem wrzucic trzy moje baaardzo stare prace :) po czesci na dowód że początkujący grafik może spokojnie zacząć od gimpa ;P a po części dla zbytu :P
oceniajcie! "najnowsza" z nich powstała w sierpniu 2008 roku ;P
[sygnaturka dwuczęściowa] ;p
![]()
|
|
Postanowiłem wrzucic trzy moje baaardzo stare prace :) po czesci na dowód że początkujący grafik może spokojnie zacząć od gimpa ;P a po części dla zbytu :P
oceniajcie! "najnowsza" z nich powstała w sierpniu 2008 roku ;P
[sygnaturka dwuczęściowa] ;p
![]()
1) C4D na tym niewtopiony render, nie za dobrze widoczny napis i chyba za duży 2/10
2) Totalne zero wklejone jakieś 2 rendery tło to jakaś zwykła tekstura 0/10
3) 3 jest najlepsza z tych wszystkich ale i tak słaba. Render nie wtopiony, nie wiem ale moim zdaniem w sygnaturkach nie ma sensu aby render wystawał poza obszar roboczy. Cóż w tle aby C4D, napis za duży i nie pasujący. Ramka mogłaby być mniejsza na 1pixel. 3/10
All 1/10
stary nie mow o wtapianiu renderów gdy grafiki zrobione sa w gimpie ;]
jesli moge pokusic sie o autokrytykę :P to co do napisów to w 100% sie zgadzam zaden z tych napisów nie jest dobrze zrobiony, ramka tez sie zgadzam, co do drugiej sygny to wierz mi ze tam nie sa tylko dwa rendery... chocby tło składa sie z kilku elementów.
dobra wiecej nie gadam... moja ocena all 2/10 tylko dlatego ze pamietam ile sie z nimi meczylem a teraz sto razy lepsze zrobilbym w minute ;P
edit:
co by nie być gołosłownym: moja "ekspresowa" praca ;]
![]()
Ostatnio edytowane przez simply ; 23-03-2009 o 12:11
te pierwsze 3 to naprawdę jakieś dziwne. Rendery wychodzą poza sygnature/ramke? 1/10
dobra olać... odnosze wrazenie ze nie wszyscy mnie zrozumieli... prosze wiec o konstruktywną ocene wszystkich 4 prac ;]
No w czwartej już coś lepiej robiłeś w gimpie/ph? Jak już coś zaczynasz robić to chyba lepiej, żeby to jakoś wyszło, a nie po łebkach. Bo z tego to nic dobrego nie wyniknie. Co do tej 4 to napis już jest na pewno lepiej dopasowany, czy mi się zdaje czy tam jest w tle aby teksturka? C4D jak najbardziej pasuje. 4/10
| « Nowy layout [by fuqETDesign] | [ocena] 2 sygnatura » |