Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Problem z pluginem AMX/AMXX

Problem z pluginem AMX/AMXX - Masz problem z instalacją, kompilacją, konfiguracją pluginu ? Napisz tutaj o tym

Tagi tematu WIELKI PROBLEM Z SOCCERJAM:

, ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 907
Narzędzia wątku

WIELKI PROBLEM Z SOCCERJAM

figaro19 is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam , Mam wielki problem z soccerjam może zabrzmi to śmiesznie ale zmieniam ustawienia pliku
Kod:
soccerjam.sma

wchodze na serwer i dalej jest tak samo nic się nie zminiło ! Prosze o pomoc ! a chciałym zmienić liczbe goli , ile expa za co , i ile za co się płaci i nazwy tych botów (Terrorist Team na np. Wisła Kraków ) zmieniam i dalej nie chodzi ! Dam Pomógł !

_________________________________________________________________________________________________________
Sory , za błędy tekst pisany na szybko

' fil0ne is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra

a kompilujesz na nowo ten plugin ...? czy tylko zapisujesz zmiany..

jesli tak to sie nie dziw..

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Rodak, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

figaro19 is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Komplikuje na nowa ? a co ? i dalej tak samo !

up@
Już sobie poradziłem teraz mam problem jak ustawić , żeby był powerplay i jak ustawić żeby ludzi bez piłki nie bylo można bić ?

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
prośba ,problem soccerjam
Witam! Mam serwer soccerjam ,dlatego proszę o pomoc. Mianowicie : - Po zakończeniu meczu przy dużej ilości osób nie powstaje losowanie teamów ,przy czym piłka znika. - To prośba ,chcę żeby na serwerze zmieniały się mapy po meczu ,mam z tym duży problem. Proszę o pomoc.
Problemy i konfiguracja AMXX
[Steam & Non Steam] wielki problem
Mam nastepujacy problem m.in ostatnio zainstalowalem windowsa 7 i gdy chce wlaczyc cs wsyzstko jest ok lecz gdy zmieniam grafike na 32 bit lub OpenGl wyskakuje mi taki błąd Yfrog Image : yfrog.com/mkmamamneibijezranaatatawp zmiana windowsa nie wchodzi w gre. Co mam robic prosze o pomoc. Wszstkim z...
Problemy z CS 1.6
Problem z pluginem soccerjam...
Witam.Mam problem z pluginem soccerjam,a mianowicie pare razy dziennie w logach mam informację o błędzie związanym z tym pluginem L 05/11/2010 - 08:39:45: Start of error session. L 05/11/2010 - 08:39:45: Info (map "sj_triumph") (file "addons/amxmodx/logs/error_20100511.log") L 05/11/2010 -...
Problemy i konfiguracja AMXX
Wielki problem z cs;S
Witam mam problem z CS:S na Viscie u mojego brata działa super a u mnie nie :( Why ? Włanczam gre wyskakuje menu szybko znika ciemno i Wyskakuje: The MMS DLL is instaled in the Windows or Windows System is must be installed in teh application directory. Prosze o pomoc nawet zapłac nie...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Problem z serwerem Soccerjam
Witam!! Mój problem polega na tym, że chce postawic serwer soccerjam w cs1.6 w HLDS. Zainstalowalem AMX i skopiowalwm potrzebne pliki z pluginu Soccerjam. Gdy odpalam serwer i chce zagrać w piłkę to na śrdku boiska nie ma piłki, jest tylko zwykła mapa bez zadnych rzeczy z Soccerjam:dash2::bad:....
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
CS-Wielki problem :(
Mam wielki problem z cs. Wczoraj rano było dobrze. Jednak niemogłem grać na de_westwood. Mapa poprostu niechciała mi się ściągnać. Postanowiłem reinstalować cs'a. Wtedy było jeszcze gorzej :black_eye: Niemogłem nic robić -Niemogłem szukać serverów, dodawać do ulubionych, co najważniejsze nic...
Problemy z CS 1.6
Wielki Problem
Witam! Mam problem gdyż gdzies około 2 lata temu kupiłem cs source steam i zabulilem za niego sporo...byłem wtedy ogromnym noobem no i zainstalowalem i sobie gralem przez 30 dni ... i wlasnie tu zaczyna sie klopot... bo gralem to 30 dni(moze i nawet mniej) a nagle probowalem wejsc a tu mi pisze...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Wielki problem :(
Problem caused by sXe Injected Anti-Cheat System (ddsxei.sys) This problem was caused by sXe Injected Anti-Cheat System (ddsxei.sys). This program was created by info@sxe-injected.com.ar. info@sxe-injected.com.ar does not currently have a solution for the problem that you reported. Mam...
Instalacja gry i podstawy
Wielki problem
Witam mam nastepujacy problem na serwerze. Co jakis czas wywala polowe ludzi ze serwera i w konsoli piesz tak: Error: server failed to transmit file 'AY&SY8' Last 32 messages parsed. 133969 0542 svc_sound 133969 0556 svc_sound 133969 0569 svc_sound 133969 0582 svc_sound 133969 0596 svc_sound...
Amx Mod X
wielki problem
witam mam problem z postawieniem servera mam patcha 23v zewnetrzne ip gdy zrobie server w ds i podam ip kolegom to nie moga wejsc w ogóle im go nie pokazywalo jak by nie istnial ja za to moge wchodzic mam internet z astera 2,5mb i zewnetrzne ip !!
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz