Siema mam taki problem z Pluginem roundsound w pliku sma powinenem (jak chce dodac swoja muzyke) wpisac (oczywiscie wiem gdzie) nazwe piosenki w formacie wav i mi sie nawet niesciaga muzyka jak wchodze na serwer a w sound/misc mam te pliki z muzyka o tej samej nazwie jaka zapisalem w pliku sma a muzyka ma format wav (plik sma oczywiscie skomplikowalem na amxx) a dokladniej zrobilem to tak
1. Zapisałem wszystko tak jak trzeba w pliku sma
2. Skomplikowalem plik sma na amxx i sma wkleiłem do scripting a amxx do plugins
3. W plugins.ini zapisalem roundsound.amxx
4. Skomplikowałem muzyke na format wav i wklejlem do sound/misc
I podczas wchodzenia na serwermuzyka nawet sie nie sciaga
a jak cos to moj plik sma wyglada tak
Kod:#include <amxmodx> public plugin_init() { register_plugin("RoundSound","1.0","D4v!d3k a Webspider") register_event("SendAudio", "t_win", "a", "2&%!MRAD_terwin") register_event("SendAudio", "ct_win", "a", "2&%!MRAD_ctwin") } public t_win() { new rand = random_num(0,1) client_cmd(0,"stopsound") switch(rand) { case 0: client_cmd(0,"spk misc/lol") case 1: client_cmd(0,"spk misc/lol2") } return PLUGIN_CONTINUE } public ct_win() { new rand = random_num(0,1) client_cmd(0,"stopsound") switch(rand) { case 0: client_cmd(0,"spk misc/lol3") case 1: client_cmd(0,"spk misc/lol4") } return PLUGIN_CONTINUE } public plugin_precache() { precache_sound("misc/lol.wav") precache_sound("misc/lol2.wav") precache_sound("misc/lol3.wav") precache_sound("misc/lol4.wav") return PLUGIN_CONTINUE }
Powieccie czy ja cos mam zle bo juz sam niewiem a przeczytalem chyba z 15 różnych poradników jak zrobic wlasny roundsound
Prosze o szybką pomoc