Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Problem z pluginem AMX/AMXX

Problem z pluginem AMX/AMXX - Masz problem z instalacją, kompilacją, konfiguracją pluginu ? Napisz tutaj o tym

Tagi tematu Amx - komendy wyłączone:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: komendy gm metin2, film metin2 gm forum, komendy gm a metin2 i jak je wpisywac, metin2 komendy gm mpc, gdzie wpisywać komendy amx, komendy gm na metin2 na mpcforum, jak sie uzywa komend gm metin2, amx me disabled by server

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 7362
Narzędzia wątku

Amx - komendy wyłączone

Wojtek338 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Siemka!! Od kilku dni nie mogę sobie poradzić z dodaniem admina. Zaóważyłem, że czasami wpisując komendę wyskakuję "unkown command" a czasami nie. Zmieniłem libi~~.gam tak jak pisało w którymś temacie na forum, ale dalej nic. Próbowałem przeinstalowywać amxa na 1.8 , ale problem się powtarza. Co się może dziać?

Borat@pl is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

zainstaluj wszystko poprawnie a będzie działać. było wiele takich tematów...

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Wyłączone konto STEAM...
Witam... Jakieś 4 dni temu o jakiejś 1:00 moje konto steam straciło połączenie z internetem po zrestartowaniu steama wyskoczyło mi "To konto steam zostało wyłączone... Nie dostałem żadnego maila od steama... Wysłałem wiadomość do steam support(podałem wszystkie CDKEYE zdjęcia itp. ) ale nic nie...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
[Steam] Konto wyłączone
Witam. Przedwczoraj rano moje konto zostało wyłączone. Powodem jest kupno cd key'a i konta przez internet od jakiegos użytkownika, podobno jest to zabronione. Napisałem do supportu i odpisali, że mam odzyskać pieniądze i dać sobie spokój. I tu moje pytanie; czy warto dalej "kłucić" się z supportem,...
Problemy z CS 1.6
[Steam] Re: Twoje Konto STEAM zostało wyłączone
Witam, Dzisiaj wchodze sobie na konto STEAM i takie coś wyskakuje: Imageshack - steamobraz.png na Koncie mam gry w sumie o wartości 250 zł. Kupiłem jakieś półtora roku temu STEAM na Allegro , dostałem passy do konta itp z CS'em zainstalowanym już na STEAM. A CS:S Kupiłem BOX Tak samo Call...
Problemy z CS 1.6
Słuchawki włączone - nie mogę rozmawiać
Mam problem związany z komunikacją z innymi graczami. Otóż gdy w opcjach, w zakładce AUDIO -> SPEAKER CONFIGURATION -> wybieram Headphones (komenda snd_surround_speakers 0) nie mogę rozmawiać z innymi graczami. Po prostu gdy naciskam przycisk od komunikacji głosowej nie wyświetla się "ikonka...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
[Steam] Error (konto steam zostało wyłączone)
Witam mam taki problem jeszcze wczoraj sobie grałem ze steam w cs , a dziś jak uruchamiam wyskakuje mi error "konto steam zostało wyłączone" nie moge wziąść odzyskaj hasło ani zalogować bo wciąż pisze to samo. Pomoże ktoś z tym wałkiem ?
Problemy z CS 1.6
[Steam] Moje konto STEAM zostało wyłączone podczas próby odzyskania hasła
Witam, gdy chciałem odzyskać moje hasło do konta steam, nic nie pomagało więc postąpiłem według tego tematu: (możliwe że konto zostało skradzione bo żadne hasła nie pomały, przypominarki też nie) ...
Problemy z CS 1.6
Wyłączone konto steam
Cześć mam problem valve wylaczylo moje konto steam bo ktos mi je hacknal i kumpel pisal na forum ale on wyjcechal aja nie znam sie na angielksim zbyt dobrze wiec czy moglibyscie mi pomoc? zdjecia wszystko bylo
Problemy z CS 1.6
Serwer de_dust2 only - rankingi włączone - Webh.pl NonSteam Server @ 91.205.75.51:27016
» Nazwa: Webh.pl NonSteam Server » Adres IP: 91.205.75.51:27016 » Sloty: 32 » Rodzaj: de_dust2 only / FFA / NonSteam » Ranking: /top15, /rank, /statsme » Powered By: Webh.pl - Tani Hosting - Serwery www - Serwery Reseller - Serwery VPS - Serwery Dedykowane - Tanie Domeny - Profesjonalny...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
aby server działał musze mieć włączone putty
Siema. Zrobiłem server na pipni.cz w putty daje ./hlds_run -game cstrike +ip 193.86.232.198 +sv_lan 1 -nomaster +maxplayers 32 +map de_dust2& ale jak zamykam putty server się wyłącza :/ co mam zrobić?
Problemy z CS 1.6
Mega pingi,nie mam wirusów, wszytkie programy wyłączone...
Jak wchodze na servery to mam pingi grubo ponad 200, a na niektorych nie moge nawet wejsc do teamu, bo jes jakies cl_flush_enity... czy cos takiego i niemoge sie ruszyc, i znikaja elementy mapy.. nie mam zadnych wirusow, wszystkie programy wylaczone. Mam 1 GB ramu i 1mb/s neta... co robic???...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz