Mam problem z mini_bans - AMXX MiniBANS v0.5b v2 by Sn!ff3r
Otóż nie działa jak powinien, wkleiłem do amxmod/plugins mini_bans.amxx dodałem pod admin.amxx mini_bans.amxx, i niby działa ale nie działa -.-
Wpisze w konsoli
Cytat:
amx_ban "Czit" "60" "Czitujesz!"
Zbanuje, poda dlaczego.
Wchodzę w amxmenu > Zbanuj Gracza > Wybieram na ile np. kompletny > Dusze na gościa i od razu go banuje -.- nic dalej się nie wyświetla. Oczywiście "You have add to baned list..." :/
Mało tego dodałem:
Cytat:
amx_minibans_forum "www.leszno-team.yoyo.pl"
I tak pokazuje wciąż plugin "serwer sponsoruje: Pukawka.pl" (zal sponsora, syf)
I tak pokazuje wciąż plugin "serwer sponsoruje: Pukawka.pl" (zal sponsora, syf)
Gdzie?
Daj wpis z amx_plugins
Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/ Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/ Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.
Jebać steama.
Powiedziales ze banuje i podaje powod tak? A co do tego *Sponsor serwera itd. musisz to pozmieniac w pliku .sma i skompilowac na plik .amxx i podmienic stary plik minibans.amxx z nowym plikiem :). Mnie sie wydaje ze o to chodzi :] Pozdro
Skompilowac mozesz na: www.amxmodx.org
Powiedziales ze banuje i podaje powod tak? A co do tego *Sponsor serwera itd. musisz to pozmieniac w pliku .sma i skompilowac na plik .amxx i podmienic stary plik minibans.amxx z nowym plikiem
Ciekawe po co? W mini bans nie ma tego typu reklam
Jebać steama.
amxmod/configs/ i nie mam takiego pliku troche żal, wczoraj od nowa instalowałem amxx'a, tego co ma oryginalnie hit4u.pl. Wcześniej ten plik jestem pewien że miałem.
Co do reklam już znalazłem...
Co mam zrobić? :D
Jebać steama.
; Admin Base - Always one has to be activated
admin.amxx ; admin base (required for any admin-related) mini_bans.amxx
;admin_sql.amxx ; admin base - SQL version (comment admin.amxx)
; Menus
menufront.amxx ; front-end for admin menus
cmdmenu.amxx ; command menu (speech, settings)
plmenu.amxx ; players menu (kick, ban, client cmds.)
;telemenu.amxx ; teleport menu (Fun Module required!)
mapsmenu.amxx ; maps menu (vote, changelevel)
pluginmenu.amxx ; Menus for commands/cvars organized by plugin
; Chat / Messages
adminchat.amxx ; console chat commands
antiflood.amxx ; prevent clients from chat-flooding the server
scrollmsg.amxx ; displays a scrolling message
imessage.amxx ; displays information messages
adminvote.amxx ; vote commands
; Map related
nextmap.amxx ; displays next map in mapcycle
mapchooser.amxx ; allows to vote for next map
timeleft.amxx ; displays time left on map
; Configuration
pausecfg.amxx ; allows to pause and unpause some plugins
statscfg.amxx ; allows to manage stats plugins via menu and commands
; Counter-Strike
;restmenu.amxx ; restrict weapons menu
statsx.amxx ; stats on death or round end (CSX Module required!)
;miscstats.amxx ; bunch of events announcement for Counter-Strike
;stats_logging.amxx ; weapons stats logging (CSX Module required!)
; Enable to use AMX Mod plugins
;amxmod_compat.amxx ; AMX Mod backwards compatibility layer
; W Panelu Administracyjnym mozesz zainstalowac dodatkowe pluginy
Witam otóż mam problem z Banami, gdy miałem wgrane oryginalne bany niebyło powodu i niebanowało tylko kickowało, postanowiłem wgrać jakieś inne bany. Z początku wgrałem amx_bans 5.0 zajeło mi to troche czasu ale co tam. Bo wejsciu na serwer po daniu bana wogle niebyło reakcji i przy zmiane mapy...
elo nie wiem o co chodzi, ale zainstalowałem mini_bans według poradnika a nie działa ...
plik amxx.cfg:
// AMX Mod X Configuration File
echo Executing AMX Mod X Configuration File
// Default access for all non admin players (see users.ini for access details)
//
// Default value: "z"
Witam potrzebuje szybko pomocy gdzie wkleic dokladnie krok po kroku i co mam robic po sciagnieciu skina hands z fpsbanana.com
Gdzie wkleic dokladnie
Co zrobic po sciagnieciu
Czy musze cos dodatkowego sciagac lub wlaczac w konsoli
OGULNIE POMOCY CO I JAK Z SKINEM HANDS
Witam mam taki problem z mini_bans 0.2, i dalem kumplowi bana na minute i dalo mu perma o.O probowalem odbanowac bo gral an steamie nawet na ip probowalem mozecie mi poradzic cos w tej sprawie jak go odbanowac ?
witam, zgodnie z tą instrukcja: Instalacja + konfiguracja
- Ściągnij plik mini_bans.amxx oraz wrzuć go do katalogu plugins na serwerze.
- Otwórz plik plugins.ini oraz na jego początku (a najlepiej pod wpisem admin.amxx ) dopisz mini_bans.amxx
- Otwórz plik amxx.cfg i na jego końcu dopisz...
Paczka pluginow powod bana kicka. SendSpace.pl - Darmowy hosting plików
Co robić ?
kick_reason.amxx i mini_bans.amxx wrzuć do cstrike/addons/amxmodx/plugins
Następnie wejdź do cstrike/addons/amxmodx/configs/plugins.ini
pod linijka admin.amxx wpisz mini_bans.amxx
nad linjka plmenu.amxx wpisz...
Witam mam problem ze znajdowaniem serverow w cs 1.6 non steam. Gdy kumpel podal mi ip i ja probowalem sie dolaczyc to wyskoczyla informacja typu: "ESRB NOTICE: Game Experience May Change During Online Play".
Probowalem juz odinstalowac csa i zainstalowac pownownie, ale dalej pojawia sie to samo :|...
witam prosze was o pomoc mam problem typu ze nie wiem skad sciagnac pathe do cs 1.6 v 16 chce wersje 16 bo mam fajne servery zapisane na kompie prosze was o pomoc z gury dziekuje PANOWIE PRZECZYTAJCIE UWAZNIE PATH VERSJA 16 I INSTRUKCJA JAK MOGE PROSIC DZIEKUJE Z GURY :sad:
Witam , jestem nowy na forum , Nazywam się Mateusz i gram w CSa od jakis 2ch lat . Dzisiaj zainstalowałem CSS sciagnełem 2 patche 1-16 oraz 17 zainstalowałem , ale nadal gdy chce włączyc server to błyskawicznie sie 2 paski ładują i znikia i tak w koło macieju .
Wszystko dobrze lecz tylko to...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u