Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/ Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.
Mam zrobiony na serverze Round Sound , ale jest pewien problem , innym działaja tylko muzyki ct(0-6) , oraz tt(0-6) , mi (adminowi) tylko te ct(0-8) i tt(0-8)
mam nastepujace ndziweki : ct1.mp3 , ct2.mp3 ct10.mp3 , tak samo z tt1.mp3 ... itd
Kod z którego zrobiłem plugin amxx wygląda...
Witam
Mam problem z roundsound na serwerze. Dodałem muze w plikach wav na serwa i wyskakuje mi taki bląd w konsoli:
BUILD 4617 SERVER (0 CRC)
Server # 435
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/bysiiim/t_winsim.wav'
Error: server failed to transmit file...
Witam.
Mam pewien problem z roundsound'em.
Wgryałem różne wersje roundsoundu.
Działa tylko 1 ponieważ w tamtych wersjach pliki nie ściągaja sie z serwera.
Wgrałem 2 wszystko działa ok pliki się ściągają.
Ale przy połączeniuz serwerem Veifying resources wszystko sie zatrzymuje i nie można...
witam
mam problem z round sound a mianowicie.. wgralem wszystko tak jak w poradniku tam gdzie trzeba uwaznie i spokojnie mimo to:
1.Nie pobierala mi sie muza przed wejsciem na serwer (dalem ja do sound/misc)
2.Gdy juz wejde na serwer na sayu mam spay czyli " say /roundsound to enable or...
Mam mały problem z roundsound!!! Otóż robie wszystko zgodnie z innymi instrukcjami i roundsound mi nie dziala!!! Mój plik .sma wygląda tak:
#include <amxmodx>
public plugin_init()
{
register_plugin("RoundSound","1.0"," Dangerous")
register_event("SendAudio", "t_win", "a", "2&%!MRAD_terwin")...
Mam mały problem z roundsound!!! Otóż robie wszystko zgodnie z innymi instrukcjami i roundsound mi nie dziala!!! Mój plik .sma wygląda tak:
#include <amxmodx>
public plugin_init()
{
register_plugin("RoundSound","1.0"," Dangerous")
register_event("SendAudio", "t_win", "a",...
Witam !!! standardowo w roundsoundzie można dodać max 3 piosenki . Ja chciałbym Dodać troszkę więcej ale po spróbowaniu nie zadzialało , więc proszę o jakiś sposób żeby dało się wgrać troszkę więcej piosenek niż jak standardowo ustawiono - 3 na każdą drużyne :D
Z góry dzięki
Witam. Zainstalowalem sobie AMX dla zielonych v2 z wiaderka i zaczalem prace nad serwerem. doszedłem do roundsound.sma. poprzerabialem go i wyszlo mi cos takiego :
//RoundSound.amxx -by PaintLancer
#include <amxmodx>
public plugin_init()
{
...
Witam mam plug roundsound wszytko dziala tylko niektorym się tak dzieje ze jak wbijaja na serw to sie laduje i po chwili ladowania ich wywala na pulpit co mają zrobić ?Z gory THX
siema wszystkim!
Mam taki problem do pliku sma roundsounda wgralem muze itp przekompilowalem.Na serwie dziala tylko 1 problem np.5 rund ta sama leci potem 5 rund inna itp :/ wie ktos moze jak zrobic zeby co runde inna?
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u