Siema, sciagnelem zombie mod seby (http://www.forum.wiaderko.com/zombie...-jak-grac.html). Po wgraniu wszystkich pluginow server padl i nie chce sie wlaczyc. Glowna mapa jest ustawiona na dd2, a zombie map nie mam.
Prosze o pomoc.
Pozdrawiam
|
|
Siema, sciagnelem zombie mod seby (http://www.forum.wiaderko.com/zombie...-jak-grac.html). Po wgraniu wszystkich pluginow server padl i nie chce sie wlaczyc. Glowna mapa jest ustawiona na dd2, a zombie map nie mam.
Prosze o pomoc.
Pozdrawiam
logi?
co wpisac w konsoli ?
logi serwera -,-
amxmodx/logs i z dzisiejsza data errory dajesz
Moze to sie przyda :
Po restarcie servera i wgraniu pluginow.FATAL ERROR (shutting down): Host_Error: Couldn't get DLL API from ./cstrike/addons/metamod/dlls/metamod_i386.so!
Host_Error: Couldn't get DLL API from ./cstrike/addons/metamod/dlls/metamod_i386.so!
LoadLibrary failed on ./cstrike/addons/metamod/dlls/metamod_i386.so: ./cstrike/addons/metamod/dlls/metamod_i386.so: cannot open shared object file: No such file or directory
Server IP address 91.210.128.120:27080
Witamy na serwerze hostingowanym przez Hit4u.pl"
Tak wyglada plugins.ini : (koncówka)
; Custom - Add 3rd party plugins here
zombie_plague40.amxx
zp_zclasses40.amxx
W amxmodx/ nie ma logs. moze byc gdzies inedziej ? szukalem i nie znalazlem.
I co sadzicie ?
mm nie masz... przeinstaluj amxa
re install amxa nie pomogl. nadal nie mam logow. Jaki jest problem ? Czemu nie dziala ? NIE MAM MAP DO ZOMBIE ! przypominam
Prosze o pomoc
Źle coś robisz, tamten błąd oznaczał brak metamoda...
Robie tak jak mowiles, Instaluje AmxModX wybieram potem FTP, w host wpisuje ip bez portu (27080) czyli :Port zostawiam taki jak jest czyli91.210.128.120Username :21Password***********Wybieram Windows potem robie Connect, nastepnie wybieram Velave/Cstrike i instaluje. MetaMod mam, folder dlls oraz plik plugins.txt w ktorym jest napisane :********W dlls mam plik ://Aby wylaczyc amxx wstaw // z poczatku
linux addons/amxmodx/dlls/amxmodx_mm_i386.so
Czemu nie dziala ?metamod_i386.so
Naven looknij gg :)
Ops... moj blad jest plugins.ini nie txt :P. Wiec o co chodzi :(?
z tego co wiem to moge odswierzyc temat wiec odswiezam bo problem nie zostal rozwiazany :((((((((((( ! PROSZE O POMOC ! Gibonek bedzie oczywiscie !
| « Zombie Plague 4.3 BŁĄD POMÓŻCIE | Problem z pluginem o dokończeniu rundy » |