Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Problem z pluginem AMX/AMXX

Problem z pluginem AMX/AMXX - Masz problem z instalacją, kompilacją, konfiguracją pluginu ? Napisz tutaj o tym

Tagi tematu Problem w wyswietleniem nastepnej mapy.:

, , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 588
Narzędzia wątku

Problem w wyswietleniem nastepnej mapy.

dupak122 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam mam taki problem nie wiem co tu napisac poprostu nie wysletla mi jaka ma byc nastepna mapa.. PROSZE O POMOC

Pozostaly czas: 18:09 min. Nastepna mapa: ML_NOTFOUND: GAL_NEXTMAP_UNKNOWN

Odp: Problem w wyswietleniem nastepnej mapy.

naven is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

galileo.txt wgraj do data/lang/

Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/
Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.

naven zapalił Gibony od:
dupak122 (03-03-2010)
Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Amx Nextmap Changer - zmiana następnej mapy w mapcycle
Opis: Plugin pozwala za pomocą komendy amx_nmap <mapa> adminowi z dostępem do zmiany map na zmianę następnej granej mapy. Komendy: amx_nmap <mapa> - zmienia następną mapę
Przydatne pluginy AMX i AMXX
Vote następnej mapy pod koniec obecnej mapy.
Witam, wszystko jest ok tzn. prawie ok... Więc tak mam plugin, który parę minut przed koncem mapki daje okienko i pokazuje mapy ale są też takie których nie mam w mapcycle... I można na nie zavotować więć jak zrobić by nie można było?? Może jakiś inny plugin. Proszę o pomoc jak najszybciej.
Problem z pluginem AMX/AMXX
[Problem] Komplikacja mapy
Nie mam pojęcia co jest grane. To moja pierwsza zabawa w tym programie;] Na początku miałem problem z plikiem hl.exe ale gdzieś wyczytałem ze przy komplikacji trzeba dać "ekspert", no to tak zrobiłem. Wszystko ładnie pięknie, włącza się CS i nic się nie dzieje (podobno ma się uruchomić mapa) ...
Mapy do Counter Strike
PROBLEM Z CZASEM mapy
witam mam taki problem ustawilo mi sie ze kazda mapa trwa 60 min jak to zminic zeby kazda trwala 20 min ? prosze o instrukcje :grin: dziekuje i pozdrawiam vmanv
Problemy z HLDS
Mapy problem ?
Zainstalowałem sobie amx mod x i odinstalowalem.... Mialem z nim problemy. teraz jak wchodze w csa ichce sobie potrenować bhopa na jakiejśmapie sam to mnie wywala i pisze że error /F/CS bo tak mam cs zainstalowanego.. co robić ? niechce reistalować gry
Problemy z CS 1.6
Problem - mapy.
Witam, mam problem ponieważ w CS jak biore New Game na Steam i Non - Steam wyświetla mi się zaledwie ok 10 map i nie pokazuje nawet tych podstawowych chociaż mam dużo map. Drugi problem z NS, że kiedyś napisy miałem koloru złotego, a teraz biały jak zmienić? I takie pytanie na co zwrócić...
Problemy z CS 1.6
Mapy... Problem :(
Mam taki problem: Gdy ściągam sobie jakąs niestandardową mape do source np. z fpsbanana.com, to po właczeniu gry na mapie mam zamiast tekstur wielkie czerwone errory!! Prosze pomóżcie mi rozwiązać mój problem, bo ja już nie wiem jak to zrobić :)
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Problem z wyswietleniem serwerów
Witam ,mam taki problem , gdy włączam cs'a i naciskam find servers to bardzo powoli wyświetlą serwery i jest ich tylko kilka , a jak chce na jakiś wejść to wyskakuje komunikat coś o klasie C (?) Rok temu miałem zainstalowanego cs'a i wszystko było ok z serwerami wyświetlały się serwery z non...
Problemy z CS 1.6
PRoblem kompilacji mapy (VHE)
Witam mam pewien problem przy mappowaniu...otoz przy kompilacji nie chce sie stworzyc plik bsp:( nie wiem co jest zle;/ zrobilem prostokat pomieszczenie postawilem 3 sciany i nie che kompilowac Dołączam log ** Zadanie..... ** Rozkaz > Katalog gry ** Parametry>...
Mapy do Counter Strike
Koniec rundy, a bomba wybucha w nastepnej
Witam! Mam problem z C4, kiedy CT zabijaja wszystkich to konczy sie runda mimo tego ze bomba jest nierozbrojona, licznik dziala przez co wybucha zaraz na poczatku kolejnej rundy :( Prosze o pomoc, pozdrawiam
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz