Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/ Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.
Opis:
Plugin pozwala za pomocą komendy amx_nmap <mapa> adminowi z dostępem do zmiany map na zmianę następnej granej mapy.
Komendy:
amx_nmap <mapa> - zmienia następną mapę
Witam, wszystko jest ok tzn. prawie ok... Więc tak mam plugin, który parę minut przed koncem mapki daje okienko i pokazuje mapy ale są też takie których nie mam w mapcycle... I można na nie zavotować więć jak zrobić by nie można było?? Może jakiś inny plugin. Proszę o pomoc jak najszybciej.
Nie mam pojęcia co jest grane. To moja pierwsza zabawa w tym programie;]
Na początku miałem problem z plikiem hl.exe ale gdzieś wyczytałem ze przy komplikacji trzeba dać "ekspert", no to tak zrobiłem. Wszystko ładnie
pięknie, włącza się CS i nic się nie dzieje (podobno ma się uruchomić mapa)
...
witam mam taki problem ustawilo mi sie ze kazda mapa trwa 60 min jak to zminic zeby kazda trwala 20 min ?
prosze o instrukcje :grin:
dziekuje i pozdrawiam vmanv
Zainstalowałem sobie amx mod x i odinstalowalem.... Mialem z nim problemy. teraz jak wchodze w csa ichce sobie potrenować bhopa na jakiejśmapie sam to mnie wywala i pisze że error /F/CS bo tak mam cs zainstalowanego.. co robić ? niechce reistalować gry
Witam, mam problem ponieważ w CS jak biore New Game na Steam i Non - Steam wyświetla mi się zaledwie ok 10 map i nie pokazuje nawet tych podstawowych chociaż mam dużo map.
Drugi problem z NS, że kiedyś napisy miałem koloru złotego, a teraz biały jak zmienić?
I takie pytanie na co zwrócić...
Mam taki problem:
Gdy ściągam sobie jakąs niestandardową mape do source np. z fpsbanana.com, to po właczeniu gry na mapie mam zamiast tekstur wielkie czerwone errory!! Prosze pomóżcie mi rozwiązać mój problem, bo ja już nie wiem jak to zrobić :)
Witam ,mam taki problem , gdy włączam cs'a i naciskam find servers to bardzo powoli wyświetlą serwery i jest ich tylko kilka , a jak chce na jakiś wejść to wyskakuje komunikat coś o klasie C (?)
Rok temu miałem zainstalowanego cs'a i wszystko było ok z serwerami wyświetlały się serwery z non...
Witam mam pewien problem przy mappowaniu...otoz przy kompilacji nie chce sie stworzyc plik bsp:( nie wiem co jest zle;/ zrobilem prostokat pomieszczenie postawilem 3 sciany i nie che kompilowac Dołączam log
** Zadanie.....
** Rozkaz > Katalog gry
** Parametry>...
Witam!
Mam problem z C4, kiedy CT zabijaja wszystkich to konczy sie runda mimo tego ze bomba jest nierozbrojona, licznik dziala przez co wybucha zaraz na poczatku kolejnej rundy :(
Prosze o pomoc, pozdrawiam
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u