Koledzy w jakim pliku są zapisywane bany czasowe np. na dzień tydzień itp?
|
|
Koledzy w jakim pliku są zapisywane bany czasowe np. na dzień tydzień itp?
d3f3nd3r, z tego co wiem bany czasowe nie są zapisywane do pliku tylko do pamięci serwera ;)
Są usuwane gdy miną bądź po wyłączeniu serwera.
One w pliku w pamięci ram listip.cfg bądź banned.cfg.
Ale sam nie wiem jak hlsw odczytuje te bany bo chyba muszą być gdzieś na dysku:P ?
Zamieszczone przez seba
Skoro hlsw odczytuje to muszą gdzieś w pliku być :DAle sam nie wiem jak hlsw odczytuje te bany bo chyba muszą być gdzieś na dysku:P ?
W listip.cfg sa zapisywane permy a banned.cfg odpada całkowicieZamieszczone przez tosiek
To może inaczej jak się w takim razie dobrać do tych czasowych z jakiejś komendy spod rcona lub jakiś może plugin jest do tego ?
powiedz mi jakiego masz serwa.. jeżeli stawiany na hlds to wejdz w zakłądke bany , i tam jest ;)

@shadow - komendaodczytuje bany z pliku listip.cfg oraz te z pamięci serwera.Kod:listip
Niestety w żaden sposób nie działa - wszystkie możliwości i nic :(Zamieszczone przez seba
Hmm? O co chodzi?Zamieszczone przez d3f3nd3r
Zapytałeś się gdzie są trzymane bany czasowe - to odpowiadam, w pamięci serwera... najlepiej opisz swój problem ;)
Problem polega na tym że mam mini_bans i jak daje np bana na 5 minut lub na godzine lub dzien i tak zapisuje ze dalem na tydzien wiec chce je jakos zedytowac zeby móc je usunąc kiedy zechce a nie zeby gracz mial bana na tydzien
d3f3nd3r, zaraz postaram się naprawić mini bans ;]
[ Dodano: Wto 22 Kwi, 2008 ]
Mini_bans v0.3 has been relased.
where where widze tylko 0.1
Kod:http://www.forum.wiaderko.com/topics61/mini-bans-powod-przy-banowaniu-pokazanie-info-itd-vt24652.htm?highlight=banowanie
no teraz to lux malina dzięki :smile:
| « problem z amx | [FTP] Problem z wysłaniem pliku » |