Chce sobie zrobic amxa od podstaw zainstalowalem amx'a zainstalowlem metamoda wszystko zrobilem admina i jak juz odpale serva to nie chodzi mi amxmodxmenu co jest zle ? albo co tzeba dodac ?
|
|
Chce sobie zrobic amxa od podstaw zainstalowalem amx'a zainstalowlem metamoda wszystko zrobilem admina i jak juz odpale serva to nie chodzi mi amxmodxmenu co jest zle ? albo co tzeba dodac ?
A moze nie odales sobie do Admina komendy "u"?
dodalem "moloO" "763" "abcdefghijklmnopqrstu" "a" moze cos tzeba zainstalowac jeszcze oprocz amx mod x i metamod zeby bylo to amxmodxmenu ?
listbist.gam podaj ;)
|a wpisałeś w cs-ie hasło do admina?dodalem "moloO" "763" "abcdefghijklmnopqrstu" "a" moze cos tzeba zainstalowac jeszcze oprocz amx mod x i metamod zeby bylo to amxmodxmenu ?
tosiek, teraz przyjebałeś ! jak by nie wpisał to by w ogóle nie mógł wejść na serwer. .. !
ej ja nie mogę dać sobie admina nie wiem co jest grane mooże żle wpisuje ale wpisałem tak jak MolO czy jak mu tam i mi admin nie chce wejsc nie wiem co jest grane:(Pomózcie szybko i gdyby co to ja mam sieć LAN w hamchi wszystko działa tylko admin nie nie wiem jak sobie dać pomocy !!:(
| « Pluginy bład w wgruwaniu ?? | Problem z językiem (chyba) » |