Popularne odwołania do tej strony: plugin end roundsound, end roundsound, pugin do round, alt end round sound plugin, plugin alt round end, alt end roundsound pl, endroundsound.amxx, plugin sound round mp3 cs, end round sound, runden sound bei css, end_round_sound plugin do pobrania, problem z endrounds nie sciagaja sie, nie działa roundsound w tt, endroundsound plugin css
A więc mam problem z end round sound od seby, TUTAJ TEMAT
ZA kazdym wczytaniem mapki pobiera i odtwarza mi inny dzwiek, jeden i ten sam, po kolejnym wczytaniu mapki pobiera nastepny i odtwarza tenze caly czas, niezaleznie ktory raz ktos wygra...
Jak jest rozgrzewka i jakaś drużyna wygra idzie muzyka z roundsounda i stopuje muzyczkę z rozgrzewki
chciałbym żeby roundsound przez te 3 minuty rozgrzewki po prostu nei działał (był wyłączony)
Też jest tak, że jak idzie bomb sound (za chwile będzie eksplozja...) i ktoś zrobi defa albo paka...
Witam mam bardzo duży problem . Zrobiłem własny roundsound i wgrałem all 10 piosenek ale połowa się nie włącza pod koniec rundy? Co mam zrobić żeby wszytkie nuty odpowiednio leciało. Włączają mi się 3-4 nuty a reszta już nie co mam zrobić . Proszę o wielką i szybką pomoc
Witam mam problem z pluginem round sound wgralem go na serwer , wrzucilem własne piosenki z edytuwalem roundsound.ini. i co ? wchodzę na serwer gram 1 runda i chodzą piosenki podkreslam ze kiedy wchodzilem na serwer sciagaly mi sie....!! pomocy
co mam zrobic ?trzeba coś zrobic w sma.? ? HELPHELP
Mam pytanie czy jak mam rsound to zeby to działało musze miec source moda czy maini admin plugina ??
Proszę o pomoc w dodaniu muzyki żeby działała ;]
PLZZZZZ!!!
rs sciągłem z tąd
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Oto mój Roundsound który składa się z 60 piosenek mp3.
Są tam moje własne(sam ucinałem itp) dźwięki oraz dźwięki które złapałem na innych serwach lub zapożyczyłem z innych roundsoundów(Jeśli znajdziesz dźwięk który NA PEWNO jest z twojego roundsoundu to możesz być z siebie dumny :D)
Jeśli sie...
Witam ,
potrzebuje round sound najlepiej po 3 muzyczki w formacie mp.3 . I właśnie w tym moja prożba my muzyka była jakas nowsza bo to co znajduje to same starocie z góry dziex.
Witam, jest moze ktos kto napisze mi plugin (roundsound) ? :/ a tutaj daje muzyczke :d
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Witam Mam Problem Mały
Bo tak Gdy kończy sie runda z 6 plików wav gra tylko 5 i najczęściej sie one powtarzaja po 3-4 razy i inna :bad:
Nie chce otwierać muzyki "z2"
Daje Tu Kod żródłowy i w Linku 6 Piosenek Prosze o POMOC
LINK DO MUZYKI ( Może jest źle skompresowana ta z2)
Mam problem z RoundSound w .mp3
moje .sma :
#include <amxmodx>
public plugin_init()
{
register_plugin("RoundSound","1.0","Luki_g8")
register_event("SendAudio", "t_win", "a", "2&%!MRAD_terwin")
register_event("SendAudio", "ct_win", "a", "2&%!MRAD_ctwin")
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u