Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Problem z pluginem AMX/AMXX

Problem z pluginem AMX/AMXX - Masz problem z instalacją, kompilacją, konfiguracją pluginu ? Napisz tutaj o tym

Tagi tematu END ROUND SOUND:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: plugin end roundsound, end roundsound, pugin do round, alt end round sound plugin, plugin alt round end, alt end roundsound pl, endroundsound.amxx, plugin sound round mp3 cs, end round sound, runden sound bei css, end_round_sound plugin do pobrania, problem z endrounds nie sciagaja sie, nie działa roundsound w tt, endroundsound plugin css

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 3879
Narzędzia wątku

END ROUND SOUND

Camper1992 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

A więc mam problem z end round sound od seby, TUTAJ TEMAT
ZA kazdym wczytaniem mapki pobiera i odtwarza mi inny dzwiek, jeden i ten sam, po kolejnym wczytaniu mapki pobiera nastepny i odtwarza tenze caly czas, niezaleznie ktory raz ktos wygra...

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Round Sound, Bomb Sound i Rozgrzewka (ultimate warmup) gryzą się.
Jak jest rozgrzewka i jakaś drużyna wygra idzie muzyka z roundsounda i stopuje muzyczkę z rozgrzewki chciałbym żeby roundsound przez te 3 minuty rozgrzewki po prostu nei działał (był wyłączony) Też jest tak, że jak idzie bomb sound (za chwile będzie eksplozja...) i ktoś zrobi defa albo paka...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Round Sound
aadsdsadasdasdas
Problemy i konfiguracja AMXX
Round Sound
Witam mam bardzo duży problem . Zrobiłem własny roundsound i wgrałem all 10 piosenek ale połowa się nie włącza pod koniec rundy? Co mam zrobić żeby wszytkie nuty odpowiednio leciało. Włączają mi się 3-4 nuty a reszta już nie co mam zrobić . Proszę o wielką i szybką pomoc
al end round sound
Witam mam problem z pluginem round sound wgralem go na serwer , wrzucilem własne piosenki z edytuwalem roundsound.ini. i co ? wchodzę na serwer gram 1 runda i chodzą piosenki podkreslam ze kiedy wchodzilem na serwer sciagaly mi sie....!! pomocy co mam zrobic ?trzeba coś zrobic w sma.? ? HELPHELP
round sound
Mam pytanie czy jak mam rsound to zeby to działało musze miec source moda czy maini admin plugina ?? Proszę o pomoc w dodaniu muzyki żeby działała ;] PLZZZZZ!!! rs sciągłem z tąd Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
^RoUnd^SounD^ !60 MP3!
Oto mój Roundsound który składa się z 60 piosenek mp3. Są tam moje własne(sam ucinałem itp) dźwięki oraz dźwięki które złapałem na innych serwach lub zapożyczyłem z innych roundsoundów(Jeśli znajdziesz dźwięk który NA PEWNO jest z twojego roundsoundu to możesz być z siebie dumny :D) Jeśli sie...
OffTopic - Counter Strike
Round sound new
Witam , potrzebuje round sound najlepiej po 3 muzyczki w formacie mp.3 . I właśnie w tym moja prożba my muzyka była jakas nowsza bo to co znajduje to same starocie z góry dziex.
Szukam pluginu AMX/AMXX
Round Sound
Witam, jest moze ktos kto napisze mi plugin (roundsound) ? :/ a tutaj daje muzyczke :d Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Szukam pluginu AMX/AMXX
Round Sound
Witam Mam Problem Mały Bo tak Gdy kończy sie runda z 6 plików wav gra tylko 5 i najczęściej sie one powtarzaja po 3-4 razy i inna :bad: Nie chce otwierać muzyki "z2" Daje Tu Kod żródłowy i w Linku 6 Piosenek Prosze o POMOC LINK DO MUZYKI ( Może jest źle skompresowana ta z2)
Round Sound w .mp3
Mam problem z RoundSound w .mp3 moje .sma : #include <amxmodx> public plugin_init() { register_plugin("RoundSound","1.0","Luki_g8") register_event("SendAudio", "t_win", "a", "2&%!MRAD_terwin") register_event("SendAudio", "ct_win", "a", "2&%!MRAD_ctwin")
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz