Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Problem z pluginem AMX/AMXX

Problem z pluginem AMX/AMXX - Masz problem z instalacją, kompilacją, konfiguracją pluginu ? Napisz tutaj o tym

Tagi tematu Problem z AmxBans:

,

Popularne odwołania do tej strony: amxban v5.1 sa ban pas ...

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 838
Narzędzia wątku

Problem z AmxBans

luker16 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Otóż mam mały problem z amxbans.Wszystko działa na serwerze banuje itp,na forum też większość chodzi poprawnie no właśnie większość.Gdy zbanuje jakąś osobę przez ten czas w jakim dostała bana widać ją na liście banów,jednak kiedy czas bana upłynie znika jak za sprawą magicznej różdżki.Proszę o pomoc

Odp: Problem z AmxBans

peku33 is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

z reguły wygasłe bany znikają

PISANIE DO MNIE NA GG Z PROŚBĄ O JAKĄKOLWIEK POMOC NIE JEST MILE WIDZIANE! Numer: 6374959

Odp: Problem z AmxBans

Wesoły Trolek is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Jeżeli ban wygasa, po upływie czasu, to automatycznie zostaje skasowany z listy, aby jej nie zaśmiecać. Jeżeli użyjesz opcji szukaj i wpiszesz nick dowolnego gracza, to na jego "profilu" będą widoczne bany, które wygasły.

#01 Diablo 91.203.133.221:27105
#02 Call of Duty 91.203.133.221:27344

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Problem z AmxBans
mój problem tkwi tak że co dziewięć banów nie ma w tabeli to co oddziela bana od powodu i u góry znika oddzielanie od adresu i aktualna mapa da się to jakoś naprawić? sami zobaczcie Cs-Kolo.pl- Lista banw
Problem z pluginem AMX/AMXX
Problem z amxbans 5.0
Witam zainstalowalem u siebie na serwerze www i gier amxbans na stronie www wszystko ladnie pieknie chodzi mowie odrazu robie to nie 1 raz na wszytskich serwerach ktorych to robilem wszystko dzialalo a teraz kupilem serwer z gamesol.pl i cos mi amxbans nie chce dzialac.Wszystko dobrze zrobilem...
Problem z AMXBANS
Witam wszystkich, Mam problem z pluginem amxbans 6.0.0, konkretniej z połączeniem z bazą danych.. SQL error: can't connect: 'Host 'ip162a.wilan.pl' is not allowed to connect to this MySql server. To pojawia mi się przy włączeniu przez konsolę servka, baza danych stoi na dedyku.. logi: ...
Problem z AmxBans
Witam ! Mam taki problem, że AmxBans nie banuje mi graczy Steam / NonSteam, nie mam powodów banów. Wydaje mi się, że je jestem połączony z bazą danych. AmxBans na stronie jak i serwerze zainstolowany jest poprawnie. Strona gdzie jest AmxBans www.deltaservers.it-host.pl/bany/ . Taki błąd mi...
Problem z amxbans 5.0
Witam, mam problem z amxbans. Mianowicie jak wchodze na stronie w bany --> serwery i chce dodać serwer to nie pokazuje mi tej opcji. co mam zrobic. ss:http://img576.imageshack.us/img576/1562/beztytuuhxe.jpg
Amxbans problem :/
Taki oto komunikat wyskoczył w konsoli L 02/11/2010 - 01:32:23: Status zapytania: L 02/11/2010 - 01:32:23: Polaczenie nieudane! L 02/11/2010 - 01:32:23: Blad zapyania, lokacja: 17 L 02/11/2010 - 01:32:23: Wiadomosc: Access denied for user 'zgorzele_*****'@'195.2.255.28' to database...
Amxbans 5.0 problem
Witam. Mam problem z amxbans 5.0 Amxmodx 5.1 Baza danych hekko.pl Logi: Proszę o pomoc
Amxbans problem
jak zainstaluje sie amxbansy na serwerze i wszystko dziala dlaczego serwer nie banuje w ogole?? dajesz Reason " custom - podajesz powod , banujesz i nic sie nie dzieje
Problem z AmxBans
Otoz, zawsze z amxbans praktycznie nie mialem problemow az do teraz. Wbilem na serwer nowsza wersje amxx'a 1.8.1. Gdy mam amxbans wlaczone to mi sie server wylacza (restartuje). Pomozcie :]
Problem z AMXBans 5.0
Dobra opowiem całą historie. Serwer hitme.pl, hosting webd.pl Utworzyłem baze i uzytkownika. Wrzuciłem na FTP pliki. Zainstalowałem AMXBans. Zrobiłem to. Potem to: W logach pisze mi to I nie wiem o co tu chodzi??
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz