Otóż mam mały problem z amxbans.Wszystko działa na serwerze banuje itp,na forum też większość chodzi poprawnie no właśnie większość.Gdy zbanuje jakąś osobę przez ten czas w jakim dostała bana widać ją na liście banów,jednak kiedy czas bana upłynie znika jak za sprawą magicznej różdżki.Proszę o pomoc
Jeżeli ban wygasa, po upływie czasu, to automatycznie zostaje skasowany z listy, aby jej nie zaśmiecać. Jeżeli użyjesz opcji szukaj i wpiszesz nick dowolnego gracza, to na jego "profilu" będą widoczne bany, które wygasły.
#01 Diablo 91.203.133.221:27105
#02 Call of Duty 91.203.133.221:27344
mój problem tkwi tak że co dziewięć banów nie ma w tabeli to co oddziela bana od powodu i u góry znika oddzielanie od adresu i aktualna mapa da się to jakoś naprawić?
sami zobaczcie Cs-Kolo.pl- Lista banw
Witam zainstalowalem u siebie na serwerze www i gier amxbans na stronie www wszystko ladnie pieknie chodzi mowie odrazu robie to nie 1 raz na wszytskich serwerach ktorych to robilem wszystko dzialalo a teraz kupilem serwer z gamesol.pl i cos mi amxbans nie chce dzialac.Wszystko dobrze zrobilem...
Witam wszystkich,
Mam problem z pluginem amxbans 6.0.0, konkretniej z połączeniem z bazą danych..
SQL error: can't connect: 'Host 'ip162a.wilan.pl' is not allowed to connect to this MySql server.
To pojawia mi się przy włączeniu przez konsolę servka, baza danych stoi na dedyku..
logi:
...
Witam !
Mam taki problem, że AmxBans nie banuje mi graczy Steam / NonSteam, nie mam powodów banów. Wydaje mi się, że je jestem połączony z bazą danych. AmxBans na stronie jak i serwerze zainstolowany jest poprawnie. Strona gdzie jest AmxBans www.deltaservers.it-host.pl/bany/ .
Taki błąd mi...
Witam, mam problem z amxbans. Mianowicie jak wchodze na stronie w bany --> serwery i chce dodać serwer to nie pokazuje mi tej opcji. co mam zrobic.
ss:http://img576.imageshack.us/img576/1562/beztytuuhxe.jpg
Taki oto komunikat wyskoczył w konsoli
L 02/11/2010 - 01:32:23: Status zapytania:
L 02/11/2010 - 01:32:23: Polaczenie nieudane!
L 02/11/2010 - 01:32:23: Blad zapyania, lokacja: 17
L 02/11/2010 - 01:32:23: Wiadomosc: Access denied for user 'zgorzele_*****'@'195.2.255.28' to database...
jak zainstaluje sie amxbansy na serwerze
i wszystko dziala
dlaczego serwer nie banuje w ogole??
dajesz Reason " custom - podajesz powod , banujesz
i nic sie nie dzieje
Otoz, zawsze z amxbans praktycznie nie mialem problemow az do teraz. Wbilem na serwer nowsza wersje amxx'a 1.8.1. Gdy mam amxbans wlaczone to mi sie server wylacza (restartuje).
Pomozcie :]
Dobra opowiem całą historie. Serwer hitme.pl, hosting webd.pl
Utworzyłem baze i uzytkownika. Wrzuciłem na FTP pliki. Zainstalowałem AMXBans.
Zrobiłem to.
Potem to:
W logach pisze mi to
I nie wiem o co tu chodzi??
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u