Mam problem z deathrun manager, cvarem ustawiałem, przerabiałem .sma i było dobrze a po 3 mapach już nie. Chodzi o to że kasa znika. Nie zmienię managera. Jest jakiś plugin może?
---------- Post dodany 24-08-2010 o godzinie 16:58 ----------
Proszę o pomoc, kasa potrzebna bo /drshop na kasę.
Mam problem z paczką o nazwie:
AMX by LasT
To paczka gotowa DR amxmodx pliki pluginy itp.. lecz gdy wgram na FTP to dupa, nic nie działa po prostu mapka i serwer zwykły. Te paczki trzeba jakoś włączyć czy co?
PROSZĘ O POMOC!
---------- Post dodany 05-11-2010 o godzinie 16:18 ----------
Witam!
Mam serwer Deathrun, i mam plugin na VIPa.
VIP ma wszystkie granaty, i <b>o 2x mniejszą grawitację</b> (400).
I tu jest problem, gdyż niektóre mapki nie nadają się do takiej grawitacji, więc proszę was, o przerobienie(o ile to możliwe, ew. zrobienie) takiego pluginu aby można było...
Zainstalowałem packa Deathruna AMXX By Kichachi
I teraz problem bo główny plugin DeathrunManager nie działa, posiadałem wcześniej tego DR i nie było problemu.
PS Szukam technika serwerowego w zamian administrator na forum i serwerze 19 Slotow Public Gry.W****.pl Anty Reklame dałem żeby nie...
Mam problem mianowicie chcialbym pograc sobie na swoim serwie na botach z tym ze chcialbym grac sam. A jak sobie wlaczam gre i daje new game na deathrun'ie to nie da sie bh.
Dlaczego? Czy to kwestia jakis komend? Oczywiscie botow by nie bylo.
Prosze o pomoc.
Mam na serwie mod deathrun v3.0 i jest problem z botem. Działa on normalnie tylko na kilku podstawowych mapach takich jak deathrun_extream a na innych się wyłącza wie ktoś jak zrobić zęby działał wszędzie? nie wiem trzeba gdzieś dopisać mapy czy coś?
http://xpaw.crannk.de/plugins/drm.jpg
..:Opis:..
Deathrun Manager dla gier Counter Strike i Counter Strike: Condition Zero
Co on robi?
Co rundę automatycznie przenosi losową osobę z drużyny CT do TT.
Wyłącza/włącza komendy radiowe (ustawiane za pomocą cvar`a)
Wyłącza/włącza malowanie...
Witam. Od Wczoraj poostawiiłem swoj własny serwer Dr :) Wszystkie pluginy Ładnie pieknie zainstalowane lecz mam jeden problem z życiami. Każdy gracz za wygrana dostaje życie lecz jednak nie może ich wykorzystać poprostu nie respi sie (czy jakos tak to nazwac). Wie może ktos co moze byc przyczyna...
Witam otóż chciałem wrzucić sobie na server Deathrun'a V 3.0 xPaw tyle ze on wcale nie dziala tak jak inne wersje, poprzednio miałem
dr na tym samym serwerze i wszystko smigalo a tera nic.
Server hostowany w gry.*****.pl
Inne pluginy dzialają.
LOGI:
L 12/28/2009 - 23:07:00: Log file...
Witam.
Mam problem z deathrun menagerem.
Bot się zabija dopiero po ok 1min od momentu gdy ct zabije tt
W logach mam błąd:
L 09/28/2009 - 00:19:07: Start of error session.
L 09/28/2009 - 00:19:07: Info (map "deathrun_trapstreet") (file "addons/amxmodx/logs/error_20090928.log")
L 09/28/2009 -...
witam, mam ten plugin na serwerze
/****************************************/
/* */
/* Deathrun Manager */
/* by xPaw */
/* */
/* Original code */
/* by Grim */
/* modified */...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u