mianowicie mam plugin typu "start,restart" i chciałbym aby muzyka którą on czyta nie musiała być w formacie wav ponieważ zawsze mam problem z zmniejszeniem jej rozmiaru a przy zmniejszaniu rzecz jasna muzyka traci na jakości, więc jeżeli to możliwe jak zmienić sma by czytało .mp3 a nie .wav
"Your plugin failed to compile! Read the errors below:
441782 successful compiles to date.
262057 failed compiles to date.
Old compiler: 101980 compiles before decommission.
This tool by: David "BAILOPAN" Anderson."
co jest nie tak ??
@EDIT
Cos chyba jest z compilerem bo nie mogę nic zkompilować O_o
Ostatnio edytowane przez Karolus ; 13-07-2008 o 18:16.
Zapraszam do naszych lig Polish Electronic League :: Strona Główna !
Super nagrody!
Miła atmosfera!
Serwery gier!
Sieć serwerów!
Liga 5on5 - 2 Edycja oraz 1 Edycja Train! Wszystko na stronie!
Zapraszam!
Witam. Mam takie pytanie.. Czy zna ktoś lub umie napisać:
1. Jak gracz na serwerze będzie dead, ekran na chwile robi się czarny, a na środku wyświetla się napis GAME OVER KUR..
2. Gracze zgłaszają gotowość poprzez naciśnięcie jakiegoś klawisza. Wygląda to mniej więcej tak. Na środku ekranu...
2. Wiem, że zły dział, ale nie wiem czemu w dziale o AMXX nie mogę założyć tematu :(
http://www.forum.wiaderko.com/problemy-z-counter-strike-1-6-non-steam/15228-35hp-problem.html
Chodzi mi o ten plugin, co z nim zrobić?
Skompilowałem go na stronie AMX Mod X, ściągnąłem go (35hp.amxx) i co...
Witam. wgrałem pluginy do folderu plugins włączam serwer i one mi nie działają nie pisze powitanie na początku jak sie wchodzi w serwer i dodatki do granatow mi nie wchodzą co zrobilem zle czy muszę jeszcze cos nasatwic ?
Gdzie można znaleźć pluginy do servera...mam zainstalowany mani admin plugin i sourcemod- http://www.forum.wiaderko.com/hlds2-czyli-serwer-dla-cs-source/24018-mani-admin-plugin-polska-wersja-dodatek-do-serwera-srcds.html
Próbowałem na Mani's Admin Plugin - Home jednak nie mogłem sie zalogować bo...
siemka mam parę pytań związanych z pluginami a dokładnie o ich nazwę
1 w lewym dolnym rogu pisze np Zostało 2 Ct albo zostało 2 tt cos takiego
2 pokazuje ranking gracza jak mamy na mim kamerę tez w lewym dolnym rogu
3 na początku każdej mapy leci ta sam muzyka jak sie wbije na serva
4 jak...
Prosze o kilka pluginow:
1. Kiedy cie zabija wylatuje z ciebie duch i leci do nieba
2. Jak wybuchnie granat to odpycha cie lekko i chodzisz przez chwile bokiem(tak jak na puchatku)
3. Niesmiertelnos przez pierwsze 5 sek ale zeby bylo tylko na mapkach w stylu aim,fy,awp....
1) zeby latarka mocniej swiecila a nie tak slabo jak jest od poczadku bo malo widac jak sie jej uzywa
2) moge komus nick zmienic np: z bot na cziter
3) jak w kogos strzele i dostanie to robi sie tej osobie lekko czerwony obraz i tak samo jak ja dostane to robi mi sie lekko czerwony obraz (...
Chcial bym zeby moj serwer wyruznial sie czyms od innych potrzebuje jakis ciekawych pluginow przegladalem juz duzo List na forum wiadeko i pare mnie zainteresowalo ale Prosze o cos takiego Orginalnego dam pomog :mrgreen: I jeszcze jedno prosil bym o plugin i opis do muzyki po wygranych rundach...