Witam Chciałbym Przedstawić mój problem wszystkim, którzy się znają na amxx i pluginach a Mianowicie stworzyłem klasy do Cod moda opisałem je wszystko pięknie dodalem jakie mają mieć bronie, Ale są błędy w kompilacji Pluginu. Nie jestem w tym specjalistą więc Tak jak myślę popełniłem jakiś błąd, jeżeli byście byli uprzejmi to poprawcie to co ja żle zrobiłem.
Błędy Przy Kompilacji!
Kod:/groups/amxmodx/tmp3/textJXaxMV.sma(79) : error 029: invalid expression, assumed zero /groups/amxmodx/tmp3/textJXaxMV.sma(79) : error 008: must be a constant expression; assumed zero /groups/amxmodx/tmp3/textJXaxMV.sma(181) : error 029: invalid expression, assumed zero /groups/amxmodx/tmp3/textJXaxMV.sma(181) : error 008: must be a constant expression; assumed zero /groups/amxmodx/tmp3/textJXaxMV.sma(441) : warning 217: loose indentation /groups/amxmodx/tmp3/textJXaxMV.sma(442) : warning 217: loose indentation /groups/amxmodx/tmp3/textJXaxMV.sma(452) : warning 217: loose indentation /groups/amxmodx/tmp3/textJXaxMV.sma(457) : warning 217: loose indentation /groups/amxmodx/tmp3/textJXaxMV.sma(462) : warning 217: loose indentation /groups/amxmodx/tmp3/textJXaxMV.sma(467) : warning 217: loose indentation 4 Errors. Could not locate output file /home/groups/amxmodx/public_html/websc3/textJXaxMV.amx (compile failed).
Plugin Dwonload:
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.