Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/ Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.
Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/ Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.
Chcialbym prosic was o pomoc w 3 sprawach dotyczacych pluginow.
Chodzi o to ze wszystkich 3 chce sie pozbyc, lecz byly one wgrane wraz z paczka od hostingu dlatego niewiem jak
1. Chcialbym pozbyc sie tych zaznaczonych napisow (nie wiem ktory plugin za to odpowiada)
Denerwujace bo po smierci...
Witam. W tym temacie potrzebuje pomocy odnośnie pluginów. Chodzi o to, że pluginy wgrywam normalnie według instrukcji, w logach nie ma żadnych odnotowań w konsoli również nic nie wyskakuje a pluginy jednak nie działają ;/ Czy może to być wina tego, że moja wersja AMX to 1.71? Wydaje mi się, że te...
Czesc, mam problem z pluginami prawie zaden plugin mi nie dziala sciagnelem amxxa 1.8.1 i wgralem gotowca, zainstalowalem poprawnie, host mam na gamesnet.pl admina mam bez problemu
Lecz nie dziala mi wiekszosc pluginow, lub nawet wszystkie..
Gdy daje rcon restart w konsoli wyskakuje mi:
L...
Witam, zakupiłem dziś serwer 17 slotów na tserwery.pl i mam problem z wgraniem pluginów otóż gdy juz sciagne plugin ,np. afkkicker a następnie
Plik afkkicker.amxx wrzucamy do folderu: cstrike/addons/amxmodx/plugins
Plik afkkicker.sma wrzucamy do folderu: cstrike/addons/amxmodx/scripting...
Nigdzie nie znalazłem mojego problemu dlatego założyłem ten temat
Mam taki problem wgrywa pluginy lub gotowe amx tak jak trzeba jak już mi się wgrały i było ok to przy serverz pisało mi <not responding> mógl by mi ktos wytlumacz dlaczego i jak trzeba wgrać pluginy i gotowe amx żeby mi się server...
Witam
W konsoli pojawia mi się takie coś
Na serwerze nie działa żaden plugin , nie ma map , nie działają komendy takie jak : /me /rank /hp . Czy ktoś mógłby mi pomóc ?
Witam mam Amx który zapodał KwaX.
To jest mój plik plugins.ini:
;// --------------- WAZNE Pluginy - AMX Mod X --------------- //
; Admin - Jeden zawsze musi byc aktywny
admin.amxx ; plugin odpowiedzialny za logowanie sie adminow
;admin_sql.amxx ; admin base - SQL version (comment...
Mam problem z 3 pluginami :
1. Plugin hs_master źle nalicza hsy tzn. np. jestem liderem z 100 hsami ktoś strzeli hsa jest on liderem z 101 hs'em.
2. GHW_No_Rush jest to plugin który nie pozwala raszować na mapach aim awp. Chodzi mi normalnie tylko że na środku mapy są wielkie zielone lasery...
Witam. Wgrałem na serwer pluginy i AMX 1.8.0.
1. Jak wgrać pluginy? Wgrałem 3 i na serwerze ich nie ma.
2. Czy można dać admina komuś ze zmiennym IP?
3. Jak klikam w AMXmenu Vote Map to nic nie wyswietla. Co zrobić aby gracze mogli głosować na jakiej mapie zagrają, a admin mógł mapy do...
J/w
Mam problem z pluginami
Mianowicie, nie mogę zabić botów(są 3 sposoby : nożem, granatem, albo z włączonym pluginem advanced bullet time)
Podaję tu listę pluginów, i proszę o wyjaśninie który z nich to powoduje
; AMX Mod X plugins
; Admin Base - Always one has to be activated...
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u