Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Problem z pluginem AMX/AMXX

Problem z pluginem AMX/AMXX - Masz problem z instalacją, kompilacją, konfiguracją pluginu ? Napisz tutaj o tym

Tagi tematu Problem z pluginami sma:

, ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 230
Narzędzia wątku

Problem z pluginami sma

kamaz123 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam, otóż mam problem z pluginami sma.

a powinno byc tak

Przez ten problem nie działają mi pluginy niektóre. proszę o pomoc

Odp: Problem z pluginami sma

naven is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

Że co?

Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/
Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.

kamaz123 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

ony są w formie notatnika a powinny byc chyba jak na 2 obrazku przedstawiłem.

naven is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

Czym jest .sma? Czym jest kod pluginu? Jak skompilowac plugin? Jak go zainstalować?

Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/
Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.

naven zapalił Gibony od:
kamaz123 (18-11-2010)

kamaz123 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

działa gibon leci :)

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Problem z pluginami
Chcialbym prosic was o pomoc w 3 sprawach dotyczacych pluginow. Chodzi o to ze wszystkich 3 chce sie pozbyc, lecz byly one wgrane wraz z paczka od hostingu dlatego niewiem jak 1. Chcialbym pozbyc sie tych zaznaczonych napisow (nie wiem ktory plugin za to odpowiada) Denerwujace bo po smierci...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Problem z pluginami [?]
Witam. W tym temacie potrzebuje pomocy odnośnie pluginów. Chodzi o to, że pluginy wgrywam normalnie według instrukcji, w logach nie ma żadnych odnotowań w konsoli również nic nie wyskakuje a pluginy jednak nie działają ;/ Czy może to być wina tego, że moja wersja AMX to 1.71? Wydaje mi się, że te...
Problemy z HLDS
[Steam] Problem z pluginami?
Czesc, mam problem z pluginami prawie zaden plugin mi nie dziala sciagnelem amxxa 1.8.1 i wgralem gotowca, zainstalowalem poprawnie, host mam na gamesnet.pl admina mam bez problemu Lecz nie dziala mi wiekszosc pluginow, lub nawet wszystkie.. Gdy daje rcon restart w konsoli wyskakuje mi: L...
Problemy z CS 1.6
Problem z PLuginami
Witam, zakupiłem dziś serwer 17 slotów na tserwery.pl i mam problem z wgraniem pluginów otóż gdy juz sciagne plugin ,np. afkkicker a następnie Plik afkkicker.amxx wrzucamy do folderu: cstrike/addons/amxmodx/plugins Plik afkkicker.sma wrzucamy do folderu: cstrike/addons/amxmodx/scripting...
Problemy i konfiguracja AMXX
Problem z pluginami i amx
Nigdzie nie znalazłem mojego problemu dlatego założyłem ten temat Mam taki problem wgrywa pluginy lub gotowe amx tak jak trzeba jak już mi się wgrały i było ok to przy serverz pisało mi <not responding> mógl by mi ktos wytlumacz dlaczego i jak trzeba wgrać pluginy i gotowe amx żeby mi się server...
Problem z pluginami
Witam W konsoli pojawia mi się takie coś Na serwerze nie działa żaden plugin , nie ma map , nie działają komendy takie jak : /me /rank /hp . Czy ktoś mógłby mi pomóc ?
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Problem z pluginami.
Witam mam Amx który zapodał KwaX. To jest mój plik plugins.ini: ;// --------------- WAZNE Pluginy - AMX Mod X --------------- // ; Admin - Jeden zawsze musi byc aktywny admin.amxx ; plugin odpowiedzialny za logowanie sie adminow ;admin_sql.amxx ; admin base - SQL version (comment...
Problem z 3 pluginami
Mam problem z 3 pluginami : 1. Plugin hs_master źle nalicza hsy tzn. np. jestem liderem z 100 hsami ktoś strzeli hsa jest on liderem z 101 hs'em. 2. GHW_No_Rush jest to plugin który nie pozwala raszować na mapach aim awp. Chodzi mi normalnie tylko że na środku mapy są wielkie zielone lasery...
Problem z AMX i pluginami
Witam. Wgrałem na serwer pluginy i AMX 1.8.0. 1. Jak wgrać pluginy? Wgrałem 3 i na serwerze ich nie ma. 2. Czy można dać admina komuś ze zmiennym IP? 3. Jak klikam w AMXmenu Vote Map to nic nie wyswietla. Co zrobić aby gracze mogli głosować na jakiej mapie zagrają, a admin mógł mapy do...
Szukam pluginu AMX/AMXX
Problem z pluginami
J/w Mam problem z pluginami Mianowicie, nie mogę zabić botów(są 3 sposoby : nożem, granatem, albo z włączonym pluginem advanced bullet time) Podaję tu listę pluginów, i proszę o wyjaśninie który z nich to powoduje ; AMX Mod X plugins ; Admin Base - Always one has to be activated...
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz