Witam, czy jest jakiś inny plug podobny do spawn protection (służący do ochrony spawnu)?
Mam z tym plugiem taki problem, że po prostu jak kolwiek go ustawie to i tak ochrona trwa niecałą sekunde.. :/
|
|
Witam, czy jest jakiś inny plug podobny do spawn protection (służący do ochrony spawnu)?
Mam z tym plugiem taki problem, że po prostu jak kolwiek go ustawie to i tak ochrona trwa niecałą sekunde.. :/
dodam jeszcze, że gdy zmieniam ochrone respa wpisując w konsoli amx_cvar sv_sptime 10 to jest ok, ale gdy w pliku .sma ustawie i skompiluje to nie działa.. co kolwiek wpisze trwa sekunde :/
Musisz ustawić odpowiednie cvary ....
dodaj to do amxx.cfgKod:sv_sptime 10
dzięki seba, problemem było domyślne ustawienie
w amx_super.cfgKod:sv_sptime 2
a jeszcze mam jeden problem:
w spawnprotection.sma i amx_super.txt jest:
Gdy zamieniam to na swoje po polsku, to na serwerze i tak jest po angielsku. Total Commanderem szukałem, i tylko w tych plikach jest kod odpowiedzialny za ten napis.. :/Kod:Spawn Protection is enabled for %d second(s)
Ostatnio edytowane przez wiadro ; 05-09-2008 o 15:33
Za to odpowiedzialny jest plugin/sma musisz zmienić a potem zkompilować i wtedy podmienić :
Tutaj kompilujesz : AMX Mod X - Half-Life Scripting for Pros!
wiem, wiem, temat do zamknięcia. Próbowałem resetować tylko mapke, a w tym wypadku trzeba było resetować serwer.. :)
| « Problem z roundsound | Jak grac przy wlaczonym AMX z botami na New Game » |