Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Problem z pluginem AMX/AMXX

Problem z pluginem AMX/AMXX - Masz problem z instalacją, kompilacją, konfiguracją pluginu ? Napisz tutaj o tym

Tagi tematu Roundsound (muzyka nieodtwarza sie do końca):

, , , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 887
Narzędzia wątku

Roundsound (muzyka nieodtwarza sie do końca)

6arnold6 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

witam
mój problem polega na tym ze jak po rundzie odtwarza sie muzyka to kończy sie od razu jak zaczyna sie następna, a chciał bym zeby leciała do końca. CZym jest spowodowane to??
pozdro

Odp: Roundsound (muzyka nieodtwarza sie do końca)

6arnold6 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

nie wiem dlaczego ale nikt mi nie odpowaiada........ szkoda

naven is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

My nie jestesmy maniakami co siedza nonstop przy kompie i refreshuja kazdy dzial zeby móc odpowiedziec kazdemu w 5 minut(przynajmniej nie ja)

Pokaz kod sma pluginu

Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/
Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.

6arnold6 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

dobra spoko dzięki
problem polegał na tym ze jeden plugin blokował drugi, juz działa

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Rund do końca
Szukam pluginy który wyświetla na przeźroczysto zielonym kolorem ile pozostało rund do końca nie chodzi mi oto że jak sie wpisze timeleft albo roundleft tylko o taki plugin któey na początku rundy wyświetla tak jak pisałem na początku ile pozostało round albo która jest aktualnie runda
Szukam pluginu AMX/AMXX
roundsound nie dziala do konca
Mam roundsound ale piosenki nie leca co runde a jak leca to te same nie wiem co mam robic .
Problem z pluginem AMX/AMXX
Ban nie do konca słuszny
=============================================== You are Banned from this server by admin fil0ne You are permanently banned. Banned nick : unknown_STEAM_0 : 1 : 25518447 Reason : ' reklama innej sieci ' You can complain regarding your ban @ forum.wiaderko.com Your SteamID : '...
Archiwum forum
[Steam] Steam nie do konca sie ładuje
Witam mam Problem ze steam. Gdy klikal na ikonkę steam to sie wszystko ladnie włącza ale nie do konca sie laduja panele i nie wiem co z tym zrobić a wyglada to tak http://i41.tinypic.com/331d3xf.jpg Gra chodzi ale nimoge zmienic nawet na język polski bo jak zmieniam w...
Problemy z CS 1.6
odliczanie do konca mapy
witam czy mozna wylaczyc jakos odliczanie do konca mapy? tzn ten dzwiek co koles odlicza bo i tak plugin czeka do konca rundy ze zmiana mapy wiec to bez sensu.
Problemy i konfiguracja AMXX
CS sie nie odpala do konca
Witam mam taki problem otóż kupiłem konto steam na allegro z grami i wszystkim Jak zawsze loguje sie zmieniam passa pobieram cs (1.6) i gdy właczam cs'a nie ładuje się on do końca o to ss:
Problemy z CS 1.6
Disco Polo Roundsound - Muzyka na koniec rundy
Witam i zapraszam do ściągania mojego roundsound'a.Zawiera on 10 najpopularniejszych polskich kawałków w rytmie disco polo.Miłego słuchania.Instrukcja w paczusce.Zapraszam do oceniania. Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Archiwum forum
Roundsound. Muzyka po kolei a nie losowo
Tak jak w temacie czyli jak zrobić żeby muzyczka w roundsound leciała po kolei bo mnie to wkurza jak muzyka jedna lecie 5 razy z rzędu ta sama ???
Problemy i konfiguracja AMXX
Peja - Już do końca tak być musi
YouTube - Peja - Już do końca tak być musi
Teledyski - youtube, wrzuta, avi
Roundsound - muzyka na koniec rundy
Elo all Mam problem, gra mi tylko część muzyki na serwerze... oto plik .sma: //RoundSound.amxx -by PaintLancer #include <amxmodx>
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz