Popularne odwołania do tej strony: jak wpisac haslo na rcona, komenda na hasło do admina, czy mozna zhackowac rcon, jak odczytac rcon przez admina, jak zmienic chaslo na adina ventrillo
Witam dałem koledze admina ale on wogóle nie może korzystać z komend,ale ma admina bo wiem bo ma strój admina podczas grania,ale mówi mi że nie działa mu ta komenda amxmodmenu,daje wycinek z users.ini
"jego nick" "haslo" "acdefjt" "a"
Mozna w jakis sposob zrobic haslo na folder, zeby zarazem dzialal dobrze serwer? Jesli tak to w jaki sposob, jesli nie to jak przniesc plik "users.ini" w dowolne miejse zeby czytal go serwer?
Witam.
Posiadam 12 slotowy serwer.
Jest juz na nim amx lecz... Chciałbym dodać kogoś do admina poprzez Steam_id, jest taka mozliwość? zeby nie wpisywać za kazdym razem Rcon_password :/ jeszcze jedno... czy jest mozliwość aby zrobic tak zebym jako admin dodany przez Steam_id (to sie chyba flagi...
ZAPRASZAM NA SERWER REKLAMUJE GO PONIEWAZ CHCIALBYM GO ROZKRECIC
NARAZIE JES W STANIE
* Nazwa: BIE(L)ANY:dash2:
* IP: 193.218.154.30:27171:elf:
* Gra: cstrike (Counter-Strike 1.6):aikido:
* Platforma: Non Steam:peace:
* Sloty: 12 do zmiany przy rozkreceniu:triniti:
* Czas mapy: zalezy...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Mam admina na haslo przed wejsciem na serwa jak i na serrie ( to i to probowalem) wpisuje setinfo _pw haslo i niC niedziala powie mi ktos oco chodzi??
PS;Wiem troche botowskie ale pomozcie:/
Zapraszamy na nasz serwer:
Nazwa: Future Gamers @KampNO.pl
IP: 80.238.112.243:27157
PW: fg
Serdecznie Zapraszam i zachecam do gry na serwerze. FG rekrutuje do skladu B, wiec warto grac.
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
witam! mam bardzo poważny problem - cnie moge wejść na server z haslem;/
wpisuje haslo ( na 100% dobre) i pokazuje sie ze haslo jest nie poprawne!!! nie wie o co chodzi przeinstalowalem cs i to samo!!
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u