Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Problem z pluginem AMX/AMXX

Problem z pluginem AMX/AMXX - Masz problem z instalacją, kompilacją, konfiguracją pluginu ? Napisz tutaj o tym

Tagi tematu haslo na admina:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: jak wpisac haslo na rcona, komenda na hasło do admina, czy mozna zhackowac rcon, jak odczytac rcon przez admina, jak zmienic chaslo na adina ventrillo

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 4234
Narzędzia wątku

haslo na admina

paweltbg94 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

potrzebuje szybko komendy jak zmienić nick na admina wraz ze wpisaniem hasla (szablon czyli np. name xxx i jak haslo wpisac?)

Odp: haslo na admina

bluSkay.aka is Offline
Tata Neo i Taza

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

Ja myśle że własnej twórczości ;)

Odp: haslo na admina

Mow mi 0 :** is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Cytat:
Napisał paweltbg94 Zobacz post
potrzebuje szybko komendy jak zmienić nick na admina wraz ze wpisaniem hasla (szablon czyli np. name xxx i jak haslo wpisac?)
Znaczy co? Masz jakiś serwer, i znasz hasło jednego z adminów, i chcesz się jakby włamac na jego nick i mieć admina?

Bać się śmierci jest tym samym, co mieć się za mądrego, nim nie będąc. - Sokrates

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Dałęm admina ale komendy mu nie działaja,ale ma admina
Witam dałem koledze admina ale on wogóle nie może korzystać z komend,ale ma admina bo wiem bo ma strój admina podczas grania,ale mówi mi że nie działa mu ta komenda amxmodmenu,daje wycinek z users.ini "jego nick" "haslo" "acdefjt" "a"
Problemy i konfiguracja AMXX
[Steam & Non Steam] haslo rcon
Siema chce wgrac na serwa esl.cfg ale gdy to robie yo mnie banuje za haslo, gdzie moge zmienic haslo do rcona?
Problemy z CS 1.6
Haslo na folder
Mozna w jakis sposob zrobic haslo na folder, zeby zarazem dzialal dobrze serwer? Jesli tak to w jaki sposob, jesli nie to jak przniesc plik "users.ini" w dowolne miejse zeby czytal go serwer?
Archiwum forum
PH-Squad [HS Only] Nabód na admina!Pierwsze 5 osob z forum dostaje admina!!!
- PH - Squad @ NiceShoot.pl - 91.204.160.80:27020 - Sloty: 12 - Typ serwera: FFa/HS - Steam - www.phcs.tk - Friendly Fire (Off) - Kontakt gg: 6075901 - Strona KLIK - Forum KLIK
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Funkcje Admina + dodanie admina + Opis instalacji
Witam. Posiadam 12 slotowy serwer. Jest juz na nim amx lecz... Chciałbym dodać kogoś do admina poprzez Steam_id, jest taka mozliwość? zeby nie wpisywać za kazdym razem Rcon_password :/ jeszcze jedno... czy jest mozliwość aby zrobic tak zebym jako admin dodany przez Steam_id (to sie chyba flagi...
Szukam pluginu AMX/AMXX
193.218.154.30:27171 haslo wwa
ZAPRASZAM NA SERWER REKLAMUJE GO PONIEWAZ CHCIALBYM GO ROZKRECIC NARAZIE JES W STANIE * Nazwa: BIE(L)ANY:dash2: * IP: 193.218.154.30:27171:elf: * Gra: cstrike (Counter-Strike 1.6):aikido: * Platforma: Non Steam:peace: * Sloty: 12 do zmiany przy rozkreceniu:triniti: * Czas mapy: zalezy...
ADmin na haslo-help
Mam admina na haslo przed wejsciem na serwa jak i na serrie ( to i to probowalem) wpisuje setinfo _pw haslo i niC niedziala powie mi ktos oco chodzi?? PS;Wiem troche botowskie ale pomozcie:/
Problemy z CS 1.6
IP: 80.238.112.243:27157 Haslo : fg
Zapraszamy na nasz serwer: Nazwa: Future Gamers @KampNO.pl IP: 80.238.112.243:27157 PW: fg Serdecznie Zapraszam i zachecam do gry na serwerze. FG rekrutuje do skladu B, wiec warto grac.
Haslo
zapomnialem hasla do steam:[ ale tez zapomnialem odpowiedzi na pytanie pomocnicze... jest jeszcze jakas szansa?
Instalacja gry i podstawy
zle haslo?
witam! mam bardzo poważny problem - cnie moge wejść na server z haslem;/ wpisuje haslo ( na 100% dobre) i pokazuje sie ze haslo jest nie poprawne!!! nie wie o co chodzi przeinstalowalem cs i to samo!!
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz