UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie
Serwery Counter Strike 1.6 wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [Flags] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [Flags] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

HashJama [TP #2] 193.33.176.54:27015status serwera HashJama [TP #2] 193.33.176.54:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:
pukawka.pl

Wątek: Jak zrobic reklame na serwie

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
  1. #1 Jak zrobic reklame na serwie 
    Starsza lamka
    Witam mam serwer na pukawka.pl nie znam sie dobrze na amxx wiec proszę o pomoc czy można zrobić tak zeby na serwerze pojawiały sie napisy reklamujące np. stronę klanowa ?
    kolega mi powiedział ze w jakimś pliku sie wpisuje np. !g Zapraszamy na www.clankg.pl
    powiedział mi również ze plik nazywał sie chyba advertisemets czy jakoś tak ale nie umie tego zrobić czy ktos za kilka gibonów zrobił by mi taki plik i podał instrukcje jak Go wgrać na serwer zeby wszystko działało i ze bym mogł wpisywać swoje reklamy ?

2. #2 Odp: Jak zrobic reklame na serwie 
    Spamer z doświadczeniem
    Sryy Admini, że link do innego forum - AMXX.pl :: Nieoficjalny polski support AMX Mod X :: Zobacz temat - ad_manager Nie znalazłem w wiaderku. Mój opis, jak już wgrasz - co i jak:
    W folderze configs znajdź pliczek advertisements.ini i tam wklej swój tekst:
    "!tzapraszam na strone ... "

!g - zielony tekst
    !t - kolor teamu, czerwony TT, niebieski CT, szary SPEC
    !n - normalny żółty kolor

Pamiętaj, nie używaj polskich znaków.
    Powodzenia

3. #3 Odp: Jak zrobic reklame na serwie 
    Starsza lamka
    ok Thx zrobiłem i działa a powiedz mi czy da rade zrobić tak żeby te napisy zostały wyświetlanie na środku ekranu a nie z boku ? poczęstuje :P

4. #4 Odp: Jak zrobic reklame na serwie 
    Spamer z doświadczeniem Awatar mateusz230491
    przyłączam sie do prośby

5. #5 Odp: Jak zrobic reklame na serwie 
    Adminus pospolitus Awatar szukam bana
    da się - ale to trzeba zmienić w kodzie pluginu - nie dasz rady sam.
    od napisów na środku ekranu masz specjalne komendy w amxx.cfg (w folderze configs) - tam masz jakieś amx_scrollmessage czy coś:)

6. #6 Odp: Jak zrobic reklame na serwie 
    Spamer z doświadczeniem
    Ten plugin nie ma takich możliwości... Ale mam dla Was coś ciekawego, myślę że się przyda
    No dobra, edytuj plik amxx.cfg - znajduje się w addons ->amxmodx -> configs:
    Kod:
    amx_scrollmsg "Welcome to %hostname% -- This server is using AMX Mod X" 600
    Przewijany tekst u dołu ekranu. Możesz zmienić na dowolne, ta wartość liczbowa oznacza co ile czasu ma się wyświetlać. Możesz dodać kilka razy (wtedy będzie kilka napisów)!

Kod:
    amx_imessage "Fruti lubi pomagać xD"
    Kolorowy napis na środku ekranu, ostatnia wartość oznacza kolor napisu w RGB, wartość jednego koloru od 0 do 255. Możesz dodać kilka razy (wtedy będzie kilka napisów)!

szukam bana Ja to pisałem xDD
    Ostatnio edytowane przez Fruti ; 04-12-2008 o 20:50