mój problem tkwi tak że co dziewięć banów nie ma w tabeli to co oddziela bana od powodu i u góry znika oddzielanie od adresu i aktualna mapa da się to jakoś naprawić?
Witam zainstalowalem u siebie na serwerze www i gier amxbans na stronie www wszystko ladnie pieknie chodzi mowie odrazu robie to nie 1 raz na wszytskich serwerach ktorych to robilem wszystko dzialalo a teraz kupilem serwer z gamesol.pl i cos mi amxbans nie chce dzialac.Wszystko dobrze zrobilem...
Witam.Posiadam amxbans na 2 serwerach.Na jednym działa bez zarzutu,zaś na drugim też działą ale nie wyświetla info w HUD u góry z lewej strony.Od razu mówię że moduły mam odblokowane.Prosiłbym o konkretne porady a nie typu "przeinstaluj amxbans":)Używam wersji 5.1 d3f3nd3ra.Pozdrawiam
Otóż mam mały problem z amxbans.Wszystko działa na serwerze banuje itp,na forum też większość chodzi poprawnie no właśnie większość.Gdy zbanuje jakąś osobę przez ten czas w jakim dostała bana widać ją na liście banów,jednak kiedy czas bana upłynie znika jak za sprawą magicznej różdżki.Proszę o pomoc
Witam.
Piszę ten temat ponieważ mam problem z amxbans.
Miałem amxbans działający (kolega mi zainstalował) i mi normalnie działał.
Ja się na tym nie znałem a chciałem zmienić hasło do konta jak się loguje żeby dać UB
No i wszedłem na panel w amxbans i dałem zmien hasło ale tam był też email...
Witam, próbowałem zainstalować AMXbans 5.0 na swoim serwerze (host best-serw.pl) ale ciągle wywala mi błąd połączenia z bazą danych (webd.pl) log 1
L 05/03/2010 - 10:09:35: -------- Mapchange to cs_assault --------
L 05/03/2010 - 10:09:36: Polaczenie nieudane!
L 05/03/2010 - 10:09:36: Blad...
Witam wrzuciłem na ftp wszystko co trzeba jednak po wpisaniu adres strony/amxbans/admin/setup.php wyskakuje błąd 500 internal server error
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server...
Witam.
Zainstalowalem amxbans zgodni z ta instrukcja http://www.cscenter.pl/baza_poradnikow_hlds_oraz_hlds2/129-amx_mod_x_instalacja_amxbans.html gdy chce kogos zbanowac to w ogole nie reaguje;/
log
L 02/22/2010 - 21:13:58: Blad zapyania, lokacja: 1
L 02/22/2010 - 21:13:58: ...
witam mam problem z amxbans wiem ze jest wiele tamatów tego typu ale nie moge znaleść tego co ja mam
wgrałem all i zresetowalem serwer i mi w konoli pisze to
Serwer ma na pukawce we wersji max uzywam bazy danych z pukawki strone mam na hostingu xaa.pl
Link do strony http://tomkowice.xaa.pl/...
Witam, Mam problem z AMXBANS 5.1. Posiadam własny serwer WWW i serwer MySQL i mam problem bo po zainstalowaniu Bans'a mam taki błąd
Warning: require(/include/functions.lang.php) : failed to open stream: No such file or directory in /home/csweb/forum/amxbans/ban_list.php on line 63
Fatal...
Witam,
zainstalowalem amxbans na www, dziala zrobilem wedlug instrukcji na serwerze i przy wlaczaniu serwera wyskakuje:
L 03/25/2009 - 18:05:49: Connection failed!
L 03/25/2009 - 18:05:49: Threaded query error, location: 1
L 03/25/2009 - 18:05:49: Message: Access denied for user...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u