Miałem również taki problem.
Rozwiązałem go wrzucając muzykę do folderu misc nie tworząc osobnego dla serwera.
A żeby muzyka się nie podmieniła na innym czy coś to dałem oryginalniejsze nazwy niż tt1 tt2
Witam.
Niedawno założyłem serwer cs 1.6 na pukawce, zainstalowałem alt_end_round_sound, powkejałem pliki do wszystkich folderów co trzeba było, wszystko tak jak należy, muzyke wgrałem, poprostu wszystko, zrestartowałem serwer a tu nic w ogóle tak jakby nie było moda nawet nie pisze ''aby...
Witam mam problem z pluginem alt_end_round_sound pobranego z tąd:
http://www.forum.wiaderko.com/poradniki-amx-amxx/91334-poradnik-jak-zrobic-roundsound-w-mp3.html
zrobiłem wszystko tak jak powinno. Dodałem plik sma do scripting, plik amxx do plugins do daty także dałem plik tekstowy. W...
Witam potrzebuje szybko pomocy gdzie wkleic dokladnie krok po kroku i co mam robic po sciagnieciu skina hands z fpsbanana.com
Gdzie wkleic dokladnie
Co zrobic po sciagnieciu
Czy musze cos dodatkowego sciagac lub wlaczac w konsoli
OGULNIE POMOCY CO I JAK Z SKINEM HANDS
Siema ma swoją stronę klanową. Od dzisiaj gdy próbuje wejść wyświetla mi się takie coś : Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/toxictea/public_html/index.php on line 320
Domyślam się ze to błąd skryptu ale jak to naprawić ??
Witam mam problem z tym pluginem :/ robilem wedlug tego : Forum csnemore.ezbit.pl :: Zobacz temat - Reklamy na Serwerze + informacje graficzne na ś
No i tak wszystkie pliki pokopiowałem, dodalem linijke do plugins.ini, muzyke.. Wchodze na serwer muzyka sie sciaga, plugin dziala z tego wzgledu...
witam prosze was o pomoc mam problem typu ze nie wiem skad sciagnac pathe do cs 1.6 v 16 chce wersje 16 bo mam fajne servery zapisane na kompie prosze was o pomoc z gury dziekuje PANOWIE PRZECZYTAJCIE UWAZNIE PATH VERSJA 16 I INSTRUKCJA JAK MOGE PROSIC DZIEKUJE Z GURY :sad:
Witam , jestem nowy na forum , Nazywam się Mateusz i gram w CSa od jakis 2ch lat . Dzisiaj zainstalowałem CSS sciagnełem 2 patche 1-16 oraz 17 zainstalowałem , ale nadal gdy chce włączyc server to błyskawicznie sie 2 paski ładują i znikia i tak w koło macieju .
Wszystko dobrze lecz tylko to...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u