Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Problem z pluginem AMX/AMXX

Problem z pluginem AMX/AMXX - Masz problem z instalacją, kompilacją, konfiguracją pluginu ? Napisz tutaj o tym

Tagi tematu Alt_end_round_sound Pomocy !:

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 231
Narzędzia wątku

Alt_end_round_sound Pomocy !

kajelen is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam !

Mam Problem ( przeczytałem już chyba o tym wszystko na Forum) !

Zainstalowałem plugin alt_end_round_sound.amxx ale niestety nie słychać muzyki na serwerze.

Wszystko dodałem dobrze do serwera !
Próbowałem już kilka pluginów żaden niechce działać ;(

Cytat:
L 03/31/2011 - 18:16:27: [alt_end_round_sounds.amxx] ---
L 03/31/2011 - 18:16:27: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/misc/mbkm/tt3.mp3
L 03/31/2011 - 18:16:27: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/misc/mbkm/tt2.mp3
L 03/31/2011 - 18:16:27: [alt_end_round_sounds.amxx] [ Loading 2 Ts Sounds ]
L 03/31/2011 - 18:16:27: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/misc/mbkm/ct1.mp3
L 03/31/2011 - 18:16:27: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/misc/mbkm/ct2.mp3
L 03/31/2011 - 18:16:27: [alt_end_round_sounds.amxx] [ Loading 2 CTs Sounds ]
L 03/31/2011 - 18:16:27: [alt_end_round_sounds.amxx] Loading File: "addons/amxmodx/configs/roundsound.ini"
POMOCY !

Odp: Alt_end_round_sound Pomocy !

Drzanas is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Miałem również taki problem.
Rozwiązałem go wrzucając muzykę do folderu misc nie tworząc osobnego dla serwera.
A żeby muzyka się nie podmieniła na innym czy coś to dałem oryginalniejsze nazwy niż tt1 tt2

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Problem z alt_end_round_sound
Witam. Niedawno założyłem serwer cs 1.6 na pukawce, zainstalowałem alt_end_round_sound, powkejałem pliki do wszystkich folderów co trzeba było, wszystko tak jak należy, muzyke wgrałem, poprostu wszystko, zrestartowałem serwer a tu nic w ogóle tak jakby nie było moda nawet nie pisze ''aby...
Problem z pluginem AMX/AMXX
alt_end_round_sound
Witam mam problem z pluginem alt_end_round_sound pobranego z tąd: http://www.forum.wiaderko.com/poradniki-amx-amxx/91334-poradnik-jak-zrobic-roundsound-w-mp3.html zrobiłem wszystko tak jak powinno. Dodałem plik sma do scripting, plik amxx do plugins do daty także dałem plik tekstowy. W...
[nonsteam]Pomocy skiny hands SZYBKO POMOCY
Witam potrzebuje szybko pomocy gdzie wkleic dokladnie krok po kroku i co mam robic po sciagnieciu skina hands z fpsbanana.com Gdzie wkleic dokladnie Co zrobic po sciagnieciu Czy musze cos dodatkowego sciagac lub wlaczac w konsoli OGULNIE POMOCY CO I JAK Z SKINEM HANDS
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
pOmOcy!
Siema ma swoją stronę klanową. Od dzisiaj gdy próbuje wejść wyświetla mi się takie coś : Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/toxictea/public_html/index.php on line 320 Domyślam się ze to błąd skryptu ale jak to naprawić ??
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
alt_end_round_sound
Witam mam problem z tym pluginem :/ robilem wedlug tego : Forum csnemore.ezbit.pl :: Zobacz temat - Reklamy na Serwerze + informacje graficzne na ś No i tak wszystkie pliki pokopiowałem, dodalem linijke do plugins.ini, muzyke.. Wchodze na serwer muzyka sie sciaga, plugin dziala z tego wzgledu...
alt_end_round_sound (i muzyka)
Siemka mam tu paczuszkę z pluginem alt_end_round_sound wraz z muzyczką Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Amx Mod X
alt_end_round_sound
Mam problem z tym pluginem "alt_end_round_sound" mam plik amx oraz roundsound i niewiem jak dodać dzwięki. pomocy!
Amx Mod X
POMOCY nie zamykajcie odrazu przeczytajcie uwaznie pomocy
witam prosze was o pomoc mam problem typu ze nie wiem skad sciagnac pathe do cs 1.6 v 16 chce wersje 16 bo mam fajne servery zapisane na kompie prosze was o pomoc z gury dziekuje PANOWIE PRZECZYTAJCIE UWAZNIE PATH VERSJA 16 I INSTRUKCJA JAK MOGE PROSIC DZIEKUJE Z GURY :sad:
Problemy z CS 1.6
alt_end_round_sound
Może ktoś powiedzieć jak dodać do tego pluginu dźwięk mp3? :evil: próbowałem i nic :/ HELP
Amx Mod X
ŁADOWANIE SERVERA POMOCY CSS PROSZE POMOCY
Witam , jestem nowy na forum , Nazywam się Mateusz i gram w CSa od jakis 2ch lat . Dzisiaj zainstalowałem CSS sciagnełem 2 patche 1-16 oraz 17 zainstalowałem , ale nadal gdy chce włączyc server to błyskawicznie sie 2 paski ładują i znikia i tak w koło macieju . Wszystko dobrze lecz tylko to...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz