Witam poszukuję odpowiedzi na mój problem...

Ponieważ słyszałem że po którejś aktualizacji steam z wersją MiniBans v0.6 są problemy (typu że steamowców tylko kickuje, a nie banuje) ściągnąłem polecana i testowana wersję 0.5b v2, plugin zainstalowalem, cvary dodałem i wszystko pięknie działa, bany są i dzialaja na odpowiednio wybrana długość czasu.

Ale problem polega na tym że jeśli zmienię mapę lub zrestartuje serwer, bany znikają. Powiem więcej, nawet kiedy działają to nie ma śladu w banned.cfg ani listip.cfg (zero wpisów tak jakby nie było banów). Nie mam też pliku: /amxmodx/data/logs/minibans.ini (powiem więcej nie mam nawet folderu logs w data)

Próbowałem zmienić CHMOD banned.cfg i listip.cfg, na 777, ale ani przez Total Commander, ani przez FileZille nie mogę... Mam błąd typu: "Nie mogę zmienić atrybutów zdalnych plików!" To chyba wina restrykcji hostingu na Zabijace...

ktoś potrafi pomóc? Jak zrobić żeby bany zapisywały się na serwerze bez względu na restart?

P.S. podobny problem z zapisywaniem miałem przy satystyce top15, ale po dodaniu tych linijek do core.ini zaczęły się zapisywać...

csstats_score addons/amxmodx/data/csstats.amxx

csstats addons/amxmodx/data/csstats.dat

---------- Post dodany 21-06-2011 o godzinie 17:49 ----------

Ok, informacje w banned.cfg i listip.cfg już mam, teraz tylko pytanie co zrobić żeby nie kasowały się po restarcie serwera?