Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/ Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.
Witam.
Mam pewien problem. Mianowicie jak w temacie zmienia mi się nick w czasie gry. Mam swój nick i zmienia się na nick "No Swear" w każdym przypadku. W czym leży problem??
Mam maly problem, gdy wpisuje ex_interp 0.01 wyskakuje
ex_interp forced up to 50 mse i zaokragla sie do 0.05 niby nic wielkiego ale wole jednak grac na 0.01
Cos mozecie doradzic? z gory.
Nie wiem czy mnie zrozumiecie do końca ale jest to dla mnie bardzo ważne. Podam wam to na przykładach.
Jak biegne np. z dgl i leży np. AK i chce je wziąść to jak zrobić zeby mi się odrazu nie włączał ten AK tylko ma być ciągle dgl??
Prosze o pomoc bo nigdzie nie moge znaleść tej komendy;/:wkurw:
Witam.. Mam problem otóż, gdy ustawie ex_interp 0.01 w configu po chwili gry wyświetla mi się ex_interp forced to xx, a gdy zaglądam potem do configa tego polecenia nie ma, znika. Podobną sytuację mam z Developer 1, wpisze to w configu, pogram, wyjdę, wejdę jeszcze raz, a to polecenie nie jest...
Witam wiec mam taki rpblem ze mam nowy cfg stary skasowałemi wkleiłem nowy gram i wszytko dobrze ale ja wyałczącze i włącze cs to stary cfg jest co mam zrobić chociA stary config juz dawano leży w koszu !
mam taki problem mam serwer na http://www.shell.4us.pl/ i jak zmienię mapę to mi sie zmienia 5 min. kiedyś takiego czegoś nie miałem od kiedy nie pogrzebałem w serwer.cfg. może mi ktoś powiedzieć jak mam skonfigurować serwer.cfg tak aby jak najmniej serwer był obciążony??
witam wszystkich cs maniaków ;)
mam taki problem:
gdy gram broń często sama mi się zmienia, jest to bardzo denerwujące, np. podczas strzelania w przeciwnika nagle zmienia mi się bron na ostanią uzywana, np nóż no i oczywiście runda wtopa.
zapomnialem dodac ze nie chodzi o zmiane broni podczas...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u