Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Problem z pluginem AMX/AMXX

Problem z pluginem AMX/AMXX - Masz problem z instalacją, kompilacją, konfiguracją pluginu ? Napisz tutaj o tym

Tagi tematu Plugin LJ zmienia aa na 10:

, , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: 100 aa plugin, cs 1.6 lj plugin, plugin lj, longjumps servers za cs 1.6, giveap.amxx, lj plugin sv_airaccelerate 100, cs lj plugins download, amxmodx lj, lj plugin cs 1.6, cs 1.6 aa10, plugins cs 1.6 lj buenos, komenda na zmiane aa w cs, komenda na 100aa, lj recorder plugin, command to get 100 aa

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2927
Narzędzia wątku

Plugin LJ zmienia aa na 10

Mefi is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Wrzucam tutaj plugin ktorego uzywam do LJ lecz on automatycznie zmienia airaccelerate na 10 ze 100

Przelecialem cale *.sma usunolem wszystko zwiazane z airacclelerate potem wszystko co mozliwe zmienilem na 100 i dalej nic :/

wrzucam orginalne pliki amxx i sma jak by ktos mogl pomoc to pisac
Załączone Pliki
Typ Pliku: amxx kzljs.amxx (132.2 KB, 61 wyświetleń)
Typ Pliku: sma kzljs.sma (150.0 KB, 40 wyświetleń)

Odp: Plugin LJ zmienia aa na 10

naven is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

spróbuj
Załączone Pliki
Typ Pliku: sma kz.sma (150.2 KB, 48 wyświetleń)

Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/
Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.

Odp: Plugin LJ zmienia aa na 10

Mefi is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

niestety nadal to samo wpisujac komende "SV_airaccelerate 100" wyskakuje mi

] sv_airaccelerate 100
"sv_airaccelerate" changed to "100"
"sv_airaccelerate" changed to "10"

mogłbys zapodac jeszcze plik amxx?

Ostatnio edytowane przez Mefi ; 15-02-2009 o 15:37.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] Zmienia mi się nick
Witam. Mam pewien problem. Mianowicie jak w temacie zmienia mi się nick w czasie gry. Mam swój nick i zmienia się na nick "No Swear" w każdym przypadku. W czym leży problem??
Problemy z CS 1.6
[Steam] interp sie zmienia
Mam maly problem, gdy wpisuje ex_interp 0.01 wyskakuje ex_interp forced up to 50 mse i zaokragla sie do 0.05 niby nic wielkiego ale wole jednak grac na 0.01 Cos mozecie doradzic? z gory.
Problemy z CS 1.6
Wygląd zoombie się nie zmienia
Otóż mam problem, postanowiłem zrobić serwer zm noi używam wersji 4.1 edytowałem plik zp_classes40 aby edytować zombi wygląda on tak: // Classic Zombie Attributes new const zclass1_name = { "Classic Zombie" } new const zclass1_info = { "Klasyczny Zoombie" } new const zclass1_model = {...
Problem z pluginem AMX/AMXX
[Non Steam] Żeby się broń nie zmieniała jak ją znalazłem
Nie wiem czy mnie zrozumiecie do końca ale jest to dla mnie bardzo ważne. Podam wam to na przykładach. Jak biegne np. z dgl i leży np. AK i chce je wziąść to jak zrobić zeby mi się odrazu nie włączał ten AK tylko ma być ciągle dgl?? Prosze o pomoc bo nigdzie nie moge znaleść tej komendy;/:wkurw:
Problemy z CS 1.6
Zawartość CFG się zmienia.
Witam.. Mam problem otóż, gdy ustawie ex_interp 0.01 w configu po chwili gry wyświetla mi się ex_interp forced to xx, a gdy zaglądam potem do configa tego polecenia nie ma, znika. Podobną sytuację mam z Developer 1, wpisze to w configu, pogram, wyjdę, wejdę jeszcze raz, a to polecenie nie jest...
Problemy z CS 1.6
Plugin ktory zmienia wyglad zombie na admin zombie
Szukam pluginu który zmieni wygląd zwyklego zombie na specjalny wyglad zombie tylko dla adminowi. Proszę o pomoc :)
Szukam pluginu AMX/AMXX
cfg sie zmienia ; (
Witam wiec mam taki rpblem ze mam nowy cfg stary skasowałemi wkleiłem nowy gram i wszytko dobrze ale ja wyałczącze i włącze cs to stary cfg jest co mam zrobić chociA stary config juz dawano leży w koszu !
Problemy z CS 1.6
plugin ktory zmienia nick
siema szukam pluginu dzięki któremu admin może zmieniać nick graczom .
Szukam pluginu AMX/AMXX
mapa zmienia sie bardzo długo
mam taki problem mam serwer na http://www.shell.4us.pl/ i jak zmienię mapę to mi sie zmienia 5 min. kiedyś takiego czegoś nie miałem od kiedy nie pogrzebałem w serwer.cfg. może mi ktoś powiedzieć jak mam skonfigurować serwer.cfg tak aby jak najmniej serwer był obciążony??
Problemy z HLDS
broń sama się zmienia
witam wszystkich cs maniaków ;) mam taki problem: gdy gram broń często sama mi się zmienia, jest to bardzo denerwujące, np. podczas strzelania w przeciwnika nagle zmienia mi się bron na ostanią uzywana, np nóż no i oczywiście runda wtopa. zapomnialem dodac ze nie chodzi o zmiane broni podczas...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz