Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Problem z pluginem AMX/AMXX

Problem z pluginem AMX/AMXX - Masz problem z instalacją, kompilacją, konfiguracją pluginu ? Napisz tutaj o tym

Tagi tematu Problemy :/:

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 857
Narzędzia wątku

Problemy :/

NeeX1 is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Siemka ,
1)Ostatnio wszedłem sobie w maps.ini i patrze a tam pełno map ... No to usunełem je i włączyłem serwa jeszcze raz .... Wchodze w menu admina a tam wszystkie mapy jakie w maps.ini :/ Potem wchodze do maps.ini i znowu wszystkie mapy ( oczywiście zmiany zapisuje ) Co z tym zrobić ? .
2)Dlaczego niemoge nikogo kopać za 0 demage ? mam tylko 1 , 5 i zgładzenie :/ . Help My :D , dam pomógł za pomoc :D

Rozek is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Cytat:
Napisał NeeX1
1)Ostatnio wszedłem sobie w maps.ini i patrze a tam pełno map ... No to usunełem je i włączyłem serwa jeszcze raz .... Wchodze w menu admina a tam wszystkie mapy jakie w maps.ini :/ Potem wchodze do maps.ini i znowu wszystkie mapy ( oczywiście zmiany zapisuje ) Co z tym zrobić ?
Usuń i stwórz nowy maps.ini ;)

Critical is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

1) Z tym się jeszcze nie spotkałem... Też mnie to ciekawi :mrgreen:
2) Mam ten sam problem.... nie mogę kopać za 0 a mam all flagi admina

NeeX1 is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Rozek Juz próbowałem w ten sposób :/ Nawet usunełem ogólnie a on sam się zrobił :/

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

Cytat:
Napisał NeeX1
laczego niemoge nikogo kopać za 0 demage ? mam tylko 1 , 5 i zgładzenie :/ . Help My :D , dam pomógł za pomoc :D
bo masz amxx 1.8.x

możesz przez amx_slap 0 nick slapować za 0

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
2 problemy css
Witam mam 2 problemy, a mianowice: 1. Sciagnelem plik masterservers.vdf i skopiowalem go tam gdzie mam zainstalowanego sourca i do folderu platform/config, ale serwerow dalej nie wyszukuje. Mam takze zainstalowanego patcha v18.3 2. Za kazdym razem kiedy wyjde z gry a potem chce wejsc, to...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
2 problemy
Witam serdecznie forumowiczów !!!!! Mam dwa problemy, które mam nadzieję pomożecie mi rozwiązać . 1. Potrzebuje plugin który daje możliwość rozegrania na początku każdej mapy rundy rozgrzewkowej. 2. Właściwie nie wiem czy jest potrzebny jakiś plugin do tego ale na serwerze nie są...
Problem z pluginem AMX/AMXX
2 Problemy...
Witam W amxx niema działu z problemami więc napisałem tutaj... 1. Postanowiłem zrobić soccer mod, kierowałem się tąstroną więc kiedy zrobiłem i wszedłem na server zacząłem zmieniać mapę na soccerjam wyskoczyło okienko STATS (nicki - ile zabójstw ile zginięć) i po 20 sec wyskoczył błąd z...
Problemy z CS 1.6
3 problemy
1. Mam wrzuconego plugina roundsound i jest z nim 1 problem- mam ustawione 3 nuty na zwyciestwo tt i 3 na zwyciestwo ct, ale leci ciagle jeda z tt i jedna z ct, jak zrobic zeby lecialy pokolei? 2. Gdy do daje jakies mapy do pliku maps w confing to potem niemoge ich ustawic na serwie (wogóle nie ma...
Amx Mod X
2 problemy
skradziono mi konto steam wyslalem im zdjecie cd-keya i dostalem odp ========= Please enter your reply ABOVE above this line ========= Hello, This email is a log of a conversation, for example a telephone call, between you and our staff.
Instalacja gry i podstawy
Problemy
A więc 1 problem to, gdy ktoś ma granata i się go zabija, to ten granat nei wiem czemu wybucha. Drugi problem to sxei. Wie ktoś jak zrobić że jak się wejdzie na serwa z sxei, to nie pokazywalo tych żółtych liter?? Trzeci problem to configi. Jakk zrobić pare configów, załóżmy jeden zwykły a drugi na...
mam 2 problemy ;/
1. Problem z pluginem slot_reservation. Zainstalowałem go jak trzeba, pozniej w amxx.cfg ustawilem amx_reservation 1. Wyłączylem plugin adminslots.amxx. Mój serwer ma 20 slotow, noi mam adma i chce wbic i nie moge o.O, i w dodatku pisze ze jest 19 slotów o.O 2. Problem z respawnem ;/ No więc...
2 problemy
A więc pierwszy problem-wszyscy widza co sie pisze, nawet jak ktos jest dead i pisze to live to widzi, jak sie pisze na u do swojej druzyny to wszyscy to widza:( Pomocy, to juz mnie rozbraja Drugi problem jest taki: jak się mapa zmienia to dłuuuuugo się czeka, czasem serwer laguje do 2000 i...
Problemy
Witam. Nie jestem nowy w robieniu serwerów, jednak mam kilka problemów. 1.More Money than 16000- walnąłem go na serwer. Ustawiłem komendy :amx_maxmoney 55000 oraz amx_startmoney 25000. Maksymalna kasa działa, ale tylko wtedy jeśli ktoś sam uzbiera tyle kasy(na początku jest 800, albo 801). 2.Bad...
Problemy z CS 1.6
2 problemy
Po pierwsze: Podejrzewam że na moim serwie gra koleś co ma no-recoila ale jak jestem na spectatorze i go widze to celownik mu sie rozszerza. Czy to możliwe żeby koleś miał no-recoila i nie było tego widać? Po drugie: Czy istnieją programy do odbierania admina na serwach HLDS bo postawiłem serwer...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz