Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Problem z pluginem AMX/AMXX

Problem z pluginem AMX/AMXX - Masz problem z instalacją, kompilacją, konfiguracją pluginu ? Napisz tutaj o tym

Tagi tematu Roundsound - jakosc dzwieku:

, ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2053
Narzędzia wątku

Roundsound - jakosc dzwieku

cockpit is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Mam problem tego typu, ze muzyka na serwie jest w kiepskiej jakosci.
Pliki sa w formacie MP3, na kompie dzialaja elegancko ale juz na serwie nie.
Na innych serwerach ktorych gralem jakosc muzyki jest o niebo lepsza.
Potrzebuje jakis codekow czy cus?
Prosze o pomoc.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Non Steam] Gorsza jakosc tekstury
Czesc, chcialbym zmienic teksture Usp ale nie wiem jak! Uzylem Jed's Half Life Model Viewer zeby wyeksportowac teksture. Udalo mi sie bez problemu. Najpierw musialem zmienic format na .jpg bo kolorowalo sie na szaro a ja chcialem niebieski. W koncu powklejalem tekstury lodu ale jak chcialem znowu...
Problemy z CS 1.6
Pyrkanie dzwieku :P
Mam nadzieje ze dobry dzial :) od jakeigos czasu mam dziwny problem z dzwiekiem... Gdy wlacze kompa jest wszystko ok, a po paru godzinach robi sie tak ze jak slucham muzyki lub cos, to slysze takie dziwne pyrkanie:/ Pomaga mi tylko restart ;( KTOS wie co z tym zrobic? :)
Karty dzwiękowe, głośniki komputerowe, słuchawki
Sterowniki do dzwięku
Witam mam pewien problem zainstalowałem sobie new windows i aktualnie mam dwa i nie porobiłem se wszystko tylko nie dzwięk i teraz jest moje pytanie w jakim pliku znajde stare sterowniki do dzwięku i do jakiego pliku je wstawić ??
Karty dzwiękowe, głośniki komputerowe, słuchawki
bindowanie dzwięku
Jest możliwosć zbindowania dzwięku w cs ? Dzisiaj na serwie koleś zbindowane "jestem hardkorem". Możliwe? i jak to zrobić;p?
Problemy z CS 1.6
Najlepsze filmy najlepsza jakosc
EPKOA LODOWCOWA 3 DUBBING PL Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. Narzeczony mimo woli / Proposal, The (2009) Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. Staten Island (2009)
Archiwum forum
Jakosc dzwieku w dobrych sluchawkach
Zakupilem jakis czas temu fatality, ktorych chyba nie musze przedstawiac. Z reszta bylo juz o nich na forum troszke. Problem tkwi w ich jakosci, a raczej w tym ze nie potrafie ich odpowiednio ustawic. Posiadam zintegrowana karte dzwiekowa, korzystam ze sterownikow Realtek. Mam taki panel:...
Problemy z CS 1.6
Tani slot a dobra jakosc
Chce kupic duzo slotow tanich a zeby dobra jakosc byla. Mozna prosic o jakies propozycje hostingów ?
Hosting serwerów gier
Config na jakosc
Witam :peace: Mam prosbe ;d Potrzebuje na zaraz configa do cs-a! Config ma byc na najlepsza jaoksc jaka ma byc ;d Nie patrzyc na jakiego kompa to będzie! I podac jeszcze czy mam grac na OPEN GL czy D3D!! Powtarzam config na najlepsza jakosc! AA i ma zawierac fps_max "101" ;d Pomagier dostanie...
OffTopic - Counter Strike
Zmiana dzwięku
Witam mam problem chciałbym zmienić dzwięk po podłożeniu bomby ale nie wiem jak to zrobić... posiadam amx 1.70 na serwerze vgame.pl i chciałbym zeby nowy dzięk sciągał się wszystkim wchodzącym na serwer. Pozdrawiam
Problem z pluginem AMX/AMXX
Demo - slaba jakosc
Witam Mam problem z jakoscia filmiku na YouTube. Filmik na kompie jest dobrej jakosci ale gdy wrzucam na YouTube jakos sie pogarsza: YouTube Film w formacie AVI po kompresji w VirtualDub'ie na XviD MPEG-4 Codec Ktos wie czemu ?
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz