A wiec tak ... mam plugin ktory nie ma pliku .sma ...
Posiadam tylko plik .amxx i chciałbym go edytowac...?
Czym mam to zrobic...? :)
|
|
A wiec tak ... mam plugin ktory nie ma pliku .sma ...
Posiadam tylko plik .amxx i chciałbym go edytowac...?
Czym mam to zrobic...? :)
yyy ... chyba się nie da ;/
Sprobuj w Wordpadzie
LaMer94, nie da sie...

wszedzie możesz próbować ale i tak coś takiego tylko będziesz miał i raczej nic z tym nie zrobisz
Kod:~“ń‡ŚˇC“X/Ć9ŚW Ďס€?ŹöÉO2ŔĺŔ!ŕjŕÇőŔ_Ö Řüpřŕŕ—-Ŕ?~ŘIvvßFH?řg?éG~ |%ťÍŔvŕ‡€@Ř ĚŤI/` đ€żLO cŔߢ‰_>€ëŻ ^ÂMŐw€S?ÎWť“ńÝíѸ“Ög]§w ăDŹ‹h˘Ď\9ŠX2â‹T,śČ źľ ľž~§gĎöh,–Ái´gŹ“ Ő‹:‰,˛gűĺ"5 ‰Ś“Ţ‹’ťŤČĄ)ťL™łVHľ€ó͉Ȏä@"˘ś*É,”łÓŮÇIťśL6śÎŞţhÄiˆł5öwe49č‹&şzzűä4šfU:‰&ľJ'Űî„ă*ÓźÜÇ⽹d8ŰOŠ´ÓÍdťt—uŻ#Ńžl4™§÷ťiÎ^ÔFő9ŮŽx8•ÇĺĽ4ŽEŐŚ4Şë4DÚö'zžßýłĘTśŤ'Ńě0sşK@—ŽţHÜÉdÂ}Žj#• Ń™>Ő›LÇĂYŁťůŽD´L6śŮŁ˘“SO2‘pz¨IŚ.d 'Ť†ČtŤ—Ą*‹”Ü븪ô;áš'ND’ńŽÄ@Ü›ľn`ÓxT‡Áx2˘sŢ—JčjĐąšvpÖcŇú@ĚÂĂÔŚNsÍŔŽtEP•ŤÝčŐ>'śJ&Üëp:žLëËž˝át—eŹř@Ěś¤uŰ‹ĄŁh´OîuŚŠP§Žl˛k_2q󡊒om‚lśÉéu/^LFQíšÜ)FĎÉŁ>K'[ÂŃ3°÷ęSî$Łç"ˇË ŁŤDTSr`wĚŃéžśéZlN8ńýťśxŽŠ-Ńt&ť1
Poczekamy na opinie Seby i nemore .. ;) może oni cos poradza... :)

mi sie wydaje że to nie możliwe żebyś coś konkretnie pozmieniał
np czemu Seba daje tylko .amxx Jego pluginu plcs z reklamą ? Ponieważ nie da się go zedytować tak żeby konkretnie usunąć jakąś część albo wpisać coś po swojemu
jak się nie da jak się da ;)Zamieszczone przez Draggero
ale zapewniam Was... rzecz łatwa nie jest. Prawdę mówiąc sam nie wiem czy dałbym radę zdekompilować prościutki plugin - lepiej jest już napisać go od zera.
hmm a jakies kodery/dekodery c++ cos w tym stylu... ?
bo chciałbym zedytowac plugin gpc_mp3 tylko pod wzgledem wyswietlania... miałem wczesniej wersje że wyswietlało Teraz gra ...a po zmianie wersji(po formacie tylko tego udało mi sie znalesc..) mam GPC WACEK i tytuł ... i chciałbym to zmienic ...

S.T.A.L.K.E.R, a po co Ci to? Przecież tego nie zrobisz...
poza tym nie istnieje coś takiego jakZamieszczone przez S.T.A.L.K.E.R
| « problem z plginem start_restart | Problem z say » |