Nie wiem czemu na moim servie po zainstalowaniu AMXXa ciągle resetują się cvary mp_roundtime i mp_startmoney :( Mam je zapisane w server.cfg, listenserver.cfg i amxx.cfg. Czemu ciągle się resetują?
|
|
Nie wiem czemu na moim servie po zainstalowaniu AMXXa ciągle resetują się cvary mp_roundtime i mp_startmoney :( Mam je zapisane w server.cfg, listenserver.cfg i amxx.cfg. Czemu ciągle się resetują?
Resetują się czyli że co? Upewnij się, że server.cfg jest "tylko do odczytu"
Zapomniałem też dodać, że mp_timelimit też się resetuje :/ W server.cfg jest wszystko ok. Wygląda to tak. Uruchamiam serv, znowu ustawiam i wbijam. Na 1 mapie jest ok, ale na kolejnych już nie. Rundy trwają krótko, mapa trwa 4,5min, i oczywiście kasy nie jest tyle co ustawiałem. Ciekawe jest to, że jeśli zmieniam je przez amxmodmenu to mp_startmoney zawsze jest ustawione na 801. Zmiania nic nie daje, bo automatycznie z powrotem zmienia się na 801. Co robić?
Ostatnio edytowane przez robaczniki ; 15-05-2009 o 18:38
pokaż server.cfg i amxx.cfg
Wszystko już działa, ale mam jeszcze 1 mały problem, a nie chcę zakładać kolejnego tematu. Otóż kiedy ustawiam plugin cvars to nazwy nie pasują do pluginów, np. chcę zmienić cvary w redbullu, a otwiera się sprzedaj pod nazwą redbulla itd. Czemu się tak dzieje?
Ostatnio edytowane przez robaczniki ; 16-05-2009 o 09:27
Problemu z nazwami się już pozbyłem, ale znów nie działa timelimitJa chyba pier.... dostane :( Jest znowu tak jak na początku.
| « Problem z unlimited money | Endroundsound mały problem :] » |